No jasně, právě kvůli těmhle achátům ... a taky chalcedony z Ahníkova se asi budou chovat podobně, ne? ... máš s nimi zkušenost?
jezevec74@gmail.com
A ještě jsem se chtěl zeptat, nevíte někdo, čemu říkají brusiči MIKROPOLIT ?? Takový nažloutlý prášek, brousí se tím ručně na tabulce skla před leskem a funguje to perfektně. Mám toho trošku, ale nevím co to je a kde to případně koupit :-) Brusič, od kterého to mám taky nevěděl nic víc...
jezevec74@gmail.com
Ahoj všem ! Přidám taky moji zkušenost - leštím oxidem hliníku na kůži = silná kůže nalepená na dřevotřískovém kotouči tou "chlupatou " stranou nahoru.. Chvíli to trvalo , než se "zatáhla " ale teď v pohodě a spotřeba leštiva je minimální. Vyleštil jsem na tom spoustu kamenů a stále kůže drží! A náklady skoro nulové ! Skodic
To jezevec - odkaz na MIKROPOLIT - http://tm.kurzy.cz/carborundum-electrite-as/mikropolit-p1871z91357u.htm , ale to asi nebude ono:-)
to mariluc - díky, ještě uvidíme jak se bruska osvědčí, taky s tím nemám skoro žádný zkušenosti, k šutrům jsem se vrátil teď víc jak po 20 letech a chytly mě acháty, takže blbnu a stavím si brusku a pilu a tak... :-) :-) Ten Rojek, jo, hoblovka ... se dřevem už dělám jen tak pro sebe, dřív i víc, ale kostra nestíhala... tož jsem to zabalil a začal jinak...
Ten odkaz jsem taky našel, díky, ale to fakt nebude ono ... a kdo ví jak se to vlastně jmenuje :-)
jezevec74@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.