každy navrh pochadza z tlačierne na bankovom papiery,podla mna su to bankovky svojim štilom,aj Bajer uvadza navrhy s TC cenou?aspon mame dobru temu na debatu,peter openroad čo ti nato?😮
Bajer uvádza aj bankovky platné na našom území a aká sa tu zdvihla kritika v tomto smere. A myslím, že nebolo dobré napísať k návrhom TC - tržní cena. Ani pri všetkých nieje uvedená. Keďže by tieto veci mali byť oficiálne iba aj podľa Bajera v archíve ČNB a STC Praha. A už keď sme pri literatúre, Gordot uvádza pri anulátoch 1920 a pod, že ide o reklamné a dokumentačné vzory a nejednalo sa nikdy o bankové vzory a s toho logicky ani o bankovky. Aj keď boli tlačené na bankovkovom papiery. Je to iba môj názor a rád uvítam protiklady k môjmu názoru A ako téma super - beriem. 😉
Podľa mna ani 500 e/ks pri niektorých. Väčšina je v hroznom stave - špinavá, zle orezaná a ešte k tomu nalepená (ak sa mýlim, oprav ma). Alebo s ato bude predávať (ak sa bude) po stránkach ? 😁 😁
ja viem len jedno,že mi vieme len velmi malo čo ma vlaste skrite ČNB a STC Praha a hlavne ABNC,každy mesiac sa dozvedame niečo nove,možno tieto navrhy nepatria sa nazyvat bankovkami ale je to zas dalši krok spoznavania Čsr bankoviek,a myslim že to patry tiež do hystorie našich bankoviek
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.