Kovaljov ponúka Meszarosa v stave N. Išli by ste do toho? Bez ohľadu na cenu. Je možné že aj renomovaná firma by ponúkala kópiu prezentovanú ako originálne falzum? (či už vedome alebo nevedome...)
Okrem toho, Meszarosove falzifikáty boli predsa sťahované z obehu. Alebo boli aj zhabané kusy, ktoré nestihli dať falšovatelia do obehu?

já osobně bych dal taky na papír - nicméně - s čím to srovnávat? jaký je vlastně papír, na kterém je "pravý" Meszaros? :-) Ale tisk z laserovky se pozná - jde to trochu do lesku
Nějaký vodoznak tam byl (myslím, že náznak - tisk na rubu?), tak asi bych se orientoval i dle toho. Eventuálně hodinářskou mikrolupu ....

jsem přesvědčen, že jo, tenkrát jsem vod něj ( kasso1) koupil nějaký Polsko, pak jsem ještě nad dalším přemejšlel a ty bankovky se pak u něj (tissot55 ) vobjevily, potvrdil by to přesněji kolega " moker2 " , kterej z něj za dvacku dlouho vymáhal peníze

Po rozvířené diskusi jsem si bankovku ještě několikrát projel a musím vzít svou jistotu z Meszarose zpět.Nepozdává se mi číslice 8 a další detaily.Takže fakt nevím.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.