Ale píšete nám tady hezké pohádky, jen co je pravda! Ode mne kupoval stavy 0 a 1 už v roce 2017, mohu doložit!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Jsem zvědav jak bude Aukro reagovat až tam budou jen zoufalci, šmejdi a neprodejný šunt. Ale bude to brzo?
Chtělo by to už masivní odjezd do Delcampu a eBaye. Jenže furt jsou malo i velkoprodejci na Aukru, kteří ví že tady prodají opravenou bankovku nebo dukát českému volovi za desítky násobků.
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
No.... s Vaším nazorem na kupce opravené bankovky souhlasím... šunt nekupovat, ale svatováclavský dukát z první republiky ... proč ho dnes nevyměnit za ty "jedničky a nuly", co máme na účtech a kterým říkáme peníze. Až státy budou chtít vyřešit dluhy, inflaci a bitcoiny, stačí jim na den vypnout proud ... a máme všichni h....o, kromě těch svatovávlavských dukátů ve sbírce. Ale máte pravdu, částky za ně dnes už jsou šílené ....
"Rozmohl se nám tady takový nešvar...."
a máme tu další KLAMAVÝ argument "poslední série" bez hlubší sběratelské znalosti...
"100 kč 1995 serie B,obrácený vodoznak,poslední serie B28!" => rozhodně není poslední série B28 - máme zachyceno B66 = tedy poslední z III.desky je B84
(a ač jde o otočený vodoznak - tak cena je ......)
"2000 kč 1996 Poslední serie A05" => tak já mám tedy jednak poznamenánu A14 a to dokonce otočený vodoznak, no ale i kdyby šlo jen o tisk jen I.desky, poslední bude A24.... (no a cena 🙄 i když jde o "A"....)
P.S. odkazy neuvádím protože jde o běžící aukce, ale kdo sleduje ten ví....
P.S. Na druhou stranu musím uznat, že mi prodejce na upozornění odepsal a u "nepřihozených" popis změnil
- nevšiml si že se mu zkopíroval text z předešlých aukcí....
- a u "100 kč 1995 obrácený vodoznak" je poslední zachycená série jen z první desky a tedy B28
(v inzerátu je a byla B14)
Vím o koho se jedná a asi se fakt spletl a je dobře, že to opravil. Mohu potvrdit existenci 2000 Kč, série A24 a 100 Kč série B84. Na druhou stranu je fakt, že u obráceného vodoznaku u série B je asi nejvyšší sérií B28 s kontrolním číslem 435xxx. Údajně existují i kusy začínající kontrolními čísly 025xxx, 454xxx, 950xxx. Já na vlastní oči viděl kus s kontrolním číslem 025xxx
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.