=mischel13]
Hodnocení jsem nenapsal, ač jste mi o něj psal, to za prvé! Stále mohu k té bankovce napsat komentář! Za druhé, než se s Váma dohadovat, že je bankovka reparovaná a v popisu aukce o tom ani čárka. Jediné štěstí, že je to perfektně opravené. Za třetí, proč máte na aukru dva nicky?
Proc bych nemohl mit dva nicky?

Odpoveď ako od Babiša... 😃
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Vcera jsem tady byl poprve a nestacim se divit co tady probirate!!Uvedomte si,ze Aukro je aukcni portal a ne sberatelske forum.Na tomto portale si muze kazdy prodavat co chce a za kolik chce.Proto nechapu vase problemy s kvalitou a cenou!!Kazdy ma moznost do 14ti dnu zbozi vratit,ne?

Na tomto portálu se scházejí sběratelé, kteří si tu mezi sebou radí, pomáhají a i upozorňují na zajímavé aukce a to nejen materiálem, ale i způsoby prodeje, proto nás zaujaly i vaše aukce. Když máme zkušenost s prodejcem, rádi se podělíme s ostatními sběrateli. To bohužel investoři nepochopí, protože nejsou sběrateli a nikdy nebudou!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Prodavat muze, ale navysovani ceny "sam sobe" povoleno neni ...
A uvadet kupujiciho v omyl tim, ze pisu, ze bankovka je UNC a ve skutecnosti je prelozena, to je habadura na kupujiciho, nic jineho

=mischel13]
Na tomto portálu se scházejí sběratelé, kteří si tu mezi sebou radí, pomáhají a i upozorňují na zajímavé aukce a to nejen materiálem, ale i způsoby prodeje, proto nás zaujaly i vaše aukce. Když máme zkušenost s prodejcem, rádi se podělíme s ostatními sběrateli. To bohužel investoři nepochopí, protože nejsou sběrateli a nikdy nebudou!
Taky se chci podelit a nasbirat zkusenosti!!

Prodavat muze, ale navysovani ceny "sam sobe" povoleno neni ...
A uvadet kupujiciho v omyl tim, ze pisu, ze bankovka je UNC a ve skutecnosti je prelozena, to je habadura na kupujiciho, nic jineho
Narozdil od vetsiny prodavajicich uverejnuji 5 az 6 fotek ze vsech stran,aby bylo vse dobre viditelne

Ale umělým navyšováním cen ve svých aukcích nasbíráte jiné zkušenosti! Spíše zatracení, protože si hned zkazíte reputaci!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.