prostě specimen...
http://aukro.cz/5000-kc-specimen-i6600346080.html

chybotisky napsal/a:
Fidzi Mach/ovič položka 440, byl jsi to Ty a můžu pogratulovat (i když vzhledem k ceně s rozpaky) nebo máš na Slovensku takové majetné konkurenty?
Chybotisky ani som tú položku nesledoval. Chybotlač je to parádna, ale už vyvolávačka bola úplne mimo mojich predstáv😞
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

"Skusala som ju vyzehlit, ale roztiekla sa."
Plastove bankovky su sice vodovzdorne, ale nie blbuvzdorne🙄

Zdravim všechny ve spolek narazil jsem na zajímavou věc ohledně bankovek a platidel ČESKOSLOVENSKA víte že jsou vlastně platné? Přečetl jsem si ústavní zákon 327/1991 sb který jasně stanoví jak se má dělit federace a to jen referendem máte snad pocit že se nás na to někdo ptal? Tedy žádné referendum neproběhlo. Sice koncem roku vznikl zákon o ukončení federace ale vzhledem k tomu že existoval již zákon 327 měl být vykonán a né obejit takže ze selské logiky věci je rozdělení neplatné a všechny bankovky jsou nadále platné to je bomba co ? a politici o tom mlčí takže na aukcích se prodávají asi platné bankovky a mince Zajímal jste se někdo o tuto problematiku či jakej je vás třeba i právní názor ???

Podle stejneho "rozboru" treba neni v USA teoreticky povinnost platit dane, ale prakticky to zkusil naposledy treba Wesley Snipes a dostal 3 roky, tak asi tak.
Nejsem sberatel. Jsem SYSEL.

No to je tak asi problém v nás že si necháme srát na hlavu :-( zajimave je taky že sberatelská hodnota dobrých kusů je takřka stejná s nominální přitom udajně jsou soc bankovek všeude mraky but to drží trh a nebo banky tak vysoko nebo se bojí že by začli znova platit? )

Kterejch kusu? Petikila se treba prodavaji za stovku.
Takovato situace je treba u DM, ktere jsou stale smenitelne, tzn cena i spatnych kusu nejde pod hodnotu, za kterou se daji smenit v bance (100 EUR za 192 DM myslim).
Ale u CZ penez tohle urcite neplati a je to nesmyslna konspirace. Navic i kdyby to bylo pravne napadnutelne, tak je to uz davno promlcene. Ale napadnutelne to podle me neni a k zadnemu soudu by se to ani nedostalo, natoz aby se to projednavalo.
Nejsem sberatel. Jsem SYSEL.

To je magor😁
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.