Fidzi napsal/a:
Si prečítaj Miroslax Mixa Slovenské päťstokoruny v Hallštattskom jazere, príloha k 37.číslu Sbêratelských zpráv😉
Fidzi, ak by si cítil potrebu urobiť dobrý skutok a niekoho potešiť tak mi ten článok môžeš poslať a máš po starostiach 🙂 Bol by som Ti vďačný, lebo takéto veci ja rád. 😉

acme, nevím. Jenom jsem si spojil fotky z té knihy (viz aukce na Aukru) a pol. 2235 a 2236 teď u Klima. Plus vím, že to nedávno bez pasparty bylo v eshopu numkon za podobnou cenu, plus jsem tyto černotisky na křídovém papíře bez vodoznaku s hezkým hlubotiskem viděl ještě jinde opět za podobnou cenu. Protože se o mně ví, že černotisky sbírám, dotyčný mi to nabízel a prořekl se, že to snad z nějaké knihy pochází. Nechtěl jsem to a nechci a když teď vidím aukci na knihu a čtu, že ji někdo koupil za pár korun v antikvariátu, říkám si, že zdravý rozum asi čas od času používám. Ale samozřejmě tvrdit, že to jsou dvě vyříznuté stránky z knihy za cca stovku, tvrdit nemůžu, protože jsem ty dvě věci neviděl ležet vedle sebe.

Nechajte ma aspoň trošku vytriezveť🙂 Večer oscanujem a poprosím Numpsziho a Openroada, aby to zaradili na svoje stránky.😉
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Len to nie. Tri mi bohato stačia 😁
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

co je na teto bankovce tak zvlastniho ?? ze tam je takova cena,vzdyt je perforovana a cena by mela mit kolem 400kč , ne??
http://aukro.cz/50-kcs-1948-n-unc-nizka-serie-perfektni-stav-i2251325482.html
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.