no jestli jsem na tohle takovou dobu čekal, ach jo😠
pro mě kde nic tu nic, snad Machovič o týden později přinese alespoň nějaký zajímavý špek ze Slovenska

dotaz v pravou chvili - uz je tam🙂

tak ja myslim, ze material je tam dost kvalitni - kdy neposled jste neco takoveho videli v jedne aukci? ... myslim, ze konkurovat muze pouze AUREA ...
Pokud jde o obrazky, tak se mi taky nenacitaji 👿
Objekt nenalezen!
Požadované URL nebylo na tomto serveru nalezeno. Zdá se, že odkaz na odkazující stránce je chybný nebo zastaralý. Informujte, prosím, autora této stránky o chybě.
Pokud si myslíte, že toto je chyba serveru, kontaktujte, prosím, webmastera.
Error 404 data.numfil.com
Fri Mar 16 14:52:29 2012
Apache/2.2.16 (Debian)

Preto som napísal, že sa k materiálu nechcem vyjadrovať, lebo tam problém nevidím. Mohlo by to byť samozrejme aj lepšie, ale celkovo si myslím, že ponuka patrí k tým lepším, čo sa týka aukcií. Ako plus hodnotím hlavne to, že aukcia Klim po dlhom čase "vstala z mŕtvych"
Čo sa týka načítania tých obrázkov tak na katalógu sa pravdepodobne stále pracuje a obrázky ešte asi nie sú nahraté na server ...
Ale za tým čo som napísal o spracovaní a prehľadnosti katalógi si stojím. Hodnotím to slovom "katastrofa", alebo v najlepšom prípade hlboký podpriemer.
PS: Jirka ty máš teraz aj tak iné starosti a problémy so zásobníkmi na známky 😉

chybotisky napsal/a:
no jestli jsem na tohle takovou dobu čekal, ach jo😠
pro mě kde nic tu nic, snad Machovič o týden později přinese alespoň nějaký zajímavý špek ze Slovenska
Volaju sa Macho a Chlapovič, nie Machovic. A chybotiskov par bude, verim , ze si vyberiete.

aspon na vas zbyde vic bankovek u Klima, kdyz budu drazit znamky 😋
... ne vazne, mel jsem doma album po dedovi, dost ponicene a znamky tam byly znacne nacpane, tak jsem to rozhodl prerovnat a lehce doplnit ..
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.