jirka72 napsal/a:
Prodavat muze, ale navysovani ceny "sam sobe" povoleno neni ...
A uvadet kupujiciho v omyl tim, ze pisu, ze bankovka je UNC a ve skutecnosti je prelozena, to je habadura na kupujiciho, nic jineho
Ale popis bankovky, je také součást prodeje, např. ta 100k 1920 vypadá přeložená a cena už nyní je mimo realitu, protože si nejvyšší přihazující myslí, že je bez přeložení!!! A to ještě druhý nick neřekl poslední slovo!😁
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Já mám v katalogu Aurea, u 100k 1920 A - Z stav 2/2 - 12tis. , 1/1 - 25tis. a UNC 60tis.! A to jsou hodně odvážné ceny od nich!
Já neříkám že je ta vaše stav 1! Jestli je 1x přeložená, tak je to vždy stav 1, když je přeložená do kříže, tak je to stav 2 atd., ale to je základ notafilie, určování stavů bankovek!!! V tomto katalogu od Aurea jsou moc pěkně vyobrazeny stavy bankovek na stranách 6 až 9!!! Doporučuji zakoupit a prostudovat!
Sám jsem si o sobě začal myslet, že jsem sběratelem, tak po cca 10ti letech!!!

Vaše ceny jsou z katalogu Macha(modrá kniha), tam jsou ještě vyšší 1/1 35tis. a UNC 70tisíc!
Víte kolik "sběratelů" odpadne v prvních 3 letech sbírání? Kolik jich zůstává po pěti letech atd.? A po 10ti letech?Moje odpovědi jsou, polovina, na druhou třetina a na třetí desetina!!!

karlik21 napsal/a:
Vyjde priste
Milý Karlík21, tvoje konanie sa jednoducho nazýva aukčný/dražobný podvod. A budeš prekvapený je to trestné.
https://spotrebitele.dtest.cz/clanek-4013/falesne-prihozy-zamirily-k-soudu
Pre rozšírenie si obzorov, malý výňatok z obchodných podmienok portálu aukro.cz:
Mohu na Aukru používat více účtů?
Ano, můžete, ale pouze za podmínky, že prostřednictvím svých účtů nebudete porušovat naše pravidla.
Je zakázáno: účastnit se vlastní aukce, přihazování ve vlastní aukci a udělování komentářů svému uživatelskému jménu
Abychom předešli jakýmkoliv pochybnostem a problémům, je na Aukru zakázáno uzavírání jakýchkoliv transakcí a přihazování v aukcích mezi tímto okruhem osob: lidé, kteří spolu žijí, pracují nebo používají jeden počítač (členové rodiny, kolegové, přátelé a známí).
Pokud používáte další účet v rozporu s pravidly, mohou být všechny Vaše účty zablokovány.
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

V realite aukro.cz aktivne podporuje taketo podvody. Viackrat som ich kontaktoval, reakcie boli v niektorych pripadoch uz absurdne.
Skvely priklad:
londyncan a lukas0902
(aukcie kde ceny boli umelo zvysovane uz nie su dostupne)
Maju identicke tel cislo.
reakcia od aukro.cz:
Dobrý den,
děkuji za Vaši zprávu.
Vámi zaslané uživatele jsem ověřila, nenašli jsme mezi nimi však prokazatelné spojitosti a proto jsme nemohli zasáhnout. Jednáme v rámci našich kompetencí, které jsou však také omezené. Děkuji Vám za pochopení.
S přátelským pozdravem,
Aukro tým
Obrázky:

=Fidz
Milý Karlík21, tvoje konanie sa jednoducho nazýva aukčný/dražobný podvod. A budeš prekvapený je to trestné.
https://spotrebitele.dtest.cz/clanek-4013/falesne-prihozy-zamirily-k-soudu
Pre rozšírenie si obzorov, malý výňatok z obchodných podmienok portálu aukro.cz:
Mohu na Aukru používat více účtů?
Ano, můžete, ale pouze za podmínky, že prostřednictvím svých účtů nebudete porušovat naše pravidla.
Je zakázáno: účastnit se vlastní aukce, přihazování ve vlastní aukci a udělování komentářů svému uživatelskému jménu
Abychom předešli jakýmkoliv pochybnostem a problémům, je na Aukru zakázáno uzavírání jakýchkoliv transakcí a přihazování v aukcích mezi tímto okruhem osob: lidé, kteří spolu žijí, pracují nebo používají jeden počítač (členové rodiny, kolegové, přátelé a známí).
Pokud používáte další účet v rozporu s pravidly, mohou být všechny Vaše účty zablokovány.
Bez do prdele curaku!!

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.