A ten druhý,432 bodový,ten mal šťastie,že nekúpil?
Jedno z hodnotení predajcu...
*MarekJanousek(10)Junior(Kupující)
Zcela nedoporučuji, vyhýbání osobnímu převzetí, miliony výmluv, skoro nekomunikuje, většina bankovek překoupených z AUREA , od Klima, které následně upravuje, pere, žehlí nebo upraví ve photoshopu, stav 1 vydává za UNC (100K 1931 viz AUREA), podvod.
Komentář byl stažen [8. dubna 2018, 16:01]:
Kupující a Prodávající se dohodli na stažení tohoto komentáře. Více informací
*
-s-

No teď jde spíš o to pokud ji majitel koupil na aurei za xy peněz vylepšil jí stav tím ji zvedl cenu a prodal jí bez toho aby to u ní uvedl zda je to úplně v pořádku. Myslím po právní stránce. Přeci jenom nejedná se o stokorunovou položku ale o statisícovou... Etickou a morální neřeším to jsme úplně někde jinde.

Já jsem si říkal, že jsem ten čmáranec perem na rubu už někde viděl! (A ten nick mi taky cosi říkal, ale nespojil jsem si to.)
V tomto případě se jedná o zničenou bankovku, protože jenom buranovi by nevadilo vědět, jak vypadala předtím - autentická, původní, s razítkem na rubu, které dokumentuje původ bankovky. Je velká škoda, že existují lidé, kteří takto ničí i takto vzácné věci. Bankovních vzorů mnoho není! (Přitom podle fotek na LiveBidu se jednalo o krásnou bankovku.) Prodejné jenom mezi investory - snad si moc nefandím, když řeknu, že každý rozumný sběratel od tohoto dá ruce pryč.
Příhoz ani nemá smysl komentovat... Majitele skoro jistě nezměnila.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.