Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Ještě bych podotknul, že naprosto stejnou hodnotu (23,45Kč) také bez a se stejnou mezerou mezi 5 a Kč jsem nedávno viděl i na AUT 4 Průhonice (údajně zkušební tisk). Je to velmi zvláštní. Dle mého názoru to nemůže být chyba automatu, protože by tam prostě musela být. A prošel jsem všelijakých automatek více než 200ks a žádná neměla hodnotové číslo tak blízko "Kč"
Redys napsal/a:
Ještě bych podotknul, že naprosto stejnou hodnotu (23,45Kč) také bez a se stejnou mezerou mezi 5 a Kč jsem nedávno viděl i na AUT 4 Průhonice (údajně zkušební tisk). Je to velmi zvláštní. Dle mého názoru to nemůže být chyba automatu, protože by tam prostě musela být. A prošel jsem všelijakých automatek více než 200ks a žádná neměla hodnotové číslo tak blízko "Kč"
To by dávalo jistý smysl. Pak by ale dotyčná známka měla být správně zlikvidována. Ty převrácené a podobně vadné hodnoty, to by pak spíš naznačovalo, že si nějaký technik občas přilepší na živobytí. U tisků programů a podobných jsem ochoten věřit tomu, že se někomu "poštěstí", ale u převrácených a "23.45Kč" moc ne.
Podle mého názoru by to mělo být zachováno v celku. Samozřejmě souhlasím i s tím, že obchodník by to dokázal komerčně využít po menších částech. Ale doufám, že Zdenda to nekupoval kvůli komerčnímu zhodnocení.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.