Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
nataradza - ja sa priznám, že tie ostatné chyby som si ani nevšimol. Len som si zbežne prečítal ten popis toho trúnku a ten "životný týl" mi padol do oka. Je všeobecne známe, že alkohol ovplyvňuje mozoček (malý mozog / cerebellum) tak tu mi prišlo úsmevné, že táto ohnivá voda ovplyvňuje tylo (záhlavie).
grofik sa teraz určite úprimne poďakuje za upozornenie na chyby a prisľúbi nápravu v popise IV. edície 😉 .
Mám cez sedemdesiať rokov, ale celý život z najväčšou kritikov som sa stretol len u tzv. "neschopákov"...
Mimo prázdnych rečí ste páni kritici nepredstavili z Vašej práce nič, ja som to doposiaľ nepostrehol...😉
Na druhú stranu na cestu do zabudnutia to celkom postačuje.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
:) No nepísal som to? Inak grofik ĎAKUJEM! Po odoslaní môjho príspevku padla medzi mnou a kámošom stávka. Ja som tvrdil, že sa nepoďakujete a že príde kritika. Kámoš tvrdil, že sa prekonáte a aspoň náznak poďakovania sa dostaví. Vyhral som balenie plechovkového piva (6 kusov podľa vlastného výberu) 😉 Voľba padla na Budvar. Ten je teraz u nás v akcii – tak nech to kámoša moc nestojí. 😉
Na pečenie je pripravená "husokačka" s červenou kapustou a domáce knedlíky. Môžete tri krát hádať čo bude k nej, ak Peťa zajtra, alebo v nedeľu vyhrá ... Lipovina – bobuľový výber 2007 😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.