Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Uživatel
Zaregistrován:
25. 11. 2016
Vytvořeno:
23. 12. 2023, 21:05
édes= sladký
Apropo Tokaj čo som prefľaškovával z bandasky bol špatne odfotený pre svetlo z ľava a tam som mal uložené fľašky z výluhom jahôd a šípok, ale vôbec ma nenapadlo, že budem obvinený odborníkmi na víno zo špecializáciou na Tokaj...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Nesúhlasím z názorom, šesť putní do suda dodáva vínu možno viac hustoty= pri nalievaní olejové, ale degustácia je úžasná: jemná sladko horká chuť.
Niečo podobné pri pive napr. 12 a 18 prípadne viac stupňov.
Uživatel
Zaregistrován:
25. 11. 2016
Vytvořeno:
23. 12. 2023, 23:18
Odkaz pre vinárskych odborníkov.
Dnes som poprosil o možnosť nafotenia do čoho čapujú víno z tanku, dvojlitrové fľaše žiaľ nevedel som vtesnať do fotky.
Dôkladnejšie zamyslenie prečo mám fotky Tokaja výrazne z červeným odtieňom, tož hlavný dôvod.😳😊
Obrázky:
Uživatel
Zaregistrován:
25. 11. 2016
Vytvořeno:
27. 12. 2023, 14:52
grofik napsal/a:
Odkaz pre vinárskych odborníkov.
Dnes som poprosil o možnosť nafotenia do čoho čapujú víno z tanku, dvojlitrové fľaše žiaľ nevedel som vtesnať do fotky.
Dôkladnejšie zamyslenie prečo mám fotky Tokaja výrazne z červeným odtieňom, tož hlavný dôvod.😳😊
Obrázky:
Kvalitní víno se nikdy nečepuje z tanku do plastovejch lahví/kanystrů. A proto není jakákoli debata o "odbornících" či "odstínu vína" jaksi vůbec na místě.. I pitomej Sklepmistr se v CZ supermarketech, kde ho v akci prodávají za 49,90Kč, stáčí do 0,7l lahví..
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.