Moderátoři: smith
Zaregistrován
17. 3. 2012
tak musí vědět komu to vydali ne?
Zaregistrován
12. 1. 2010
Rekl bych ze DHL ma docela problem..
Zaregistrován
10. 3. 2009
Kvalita doručovania DHL v Nemecku: Kúpil som cez eBay domáce kino zo Saturn.de (ukázalo sa, že to bola celkom objemná zásielka) a poslal na adresu kamaráta v Nemecku. Kuriér zásielku doslova vyhodil pred dvere baráku suseda. Ktokoľvek ju mohol počas dňa zobrať. Ešteže obalená v čiernej fólii vyzerala ako odpad. Dodanie bez oznámenia, bez prijatia, bez podpisu... keby som bol reklamoval, tak to nerozdýchajú.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
26. 8. 2012
No,ráno zavolám na číslo které jsem dostal mailem v potvrzení o zahájení reklamace.
Nejde mi jen do hlavy,že zásilka byla vydána někomu jen tak,..bez občanky.
Je to všechno nějaké divné,není to moje první reklamace,ale první takhle....podvodem.
Vím alespoň přesně na minutu kdy jsem zásilku"převzal"...na tom budu dál stavět..
Zajímalo by mne,zda se někomu stalo něco podobného..
Botky si nerozkoušu,ale sere mne to,pokud se něco ztratí,vždy je to v tuzemsku.
Zaregistrován
17. 3. 2012
pojišťuji často na dvojnásobek ceny. zatím problém jen jednou - špatná manipulace a zničení zboží. hezky zaplatili i s navýšením🙂
Zaregistrován
26. 8. 2012
Když je člověk odesílatel,lépe se reklamuje....má něco v ruce.
Zaregistrován
27. 6. 2012
drazili ste uz niekto v Auktionshaus Felzmann ? komunikacia z ich strany zatial nulova🙂
Zaregistrován
1. 8. 2010
Zaregistrován
7. 10. 2006
Hledám někoho, kdo má zkušenosti s prodejem na ebay, stačí mi na jeho německém klonu. Měl bych tu něco na prodej, sám tam mál ale málo bodů, takže se nemusím případným zájemcům jevit jako důvěryhodný prodejce. Nabízím provizi 10% + samozřejmě uhradím případné poplatky. Více po mailu. Díky
Abych nálakal případného zájemce, prozradím, že pokud se prodej povede, bude provize v řádu nějaké té tisícovky kč. Nabídky ovšem přijímám pouze od těch uživateků, kteří jsou zde na fóru již zavedení a znám je z diskuzí. Mlčochové neodpovídejte.
Jinak se omlouvám za spam, ale omylem jsem dal tento dotaz už do jiné sekce mimo numis. část fóra.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.