Moderátoři: smith
Zaregistrován
10. 3. 2009
Otravnykomar napsal/a:
...napsali mi doslova ze jsem poslal pres sixbid limit pozde po deadline, nemyslim si ze to tak je, posilal jsem 2 dny pred zacatkem aukce, beru v uvahu nejaky casovy posun ale i tak. Sixbid uzavira biding system myslim 24h pred zacatkem aukce nebo jak si to nastavi prodejce. 🙄
Celé zlé. Napíš mail na Nihon a súčasne Sixbid, že si limit zaslal v časovom limite určenom aukčnou spoločnosťou a trváš na vydražení lotu na svoj limit, ktorý výrazne prekračuje aukčnú cenu. To sa inak nedá riešiť.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
28. 12. 2020
Mě se něco podobného stalo v pátek u Raucha. Položku jsem měl vyhrát, ale není ani ve vyhraných ani v nevyhraných, jediné co mám, je potvrzení zadání limitu emailem. Asi jsem ho zadal pozdě, i když ani nevím do kdy to mělo být, když mi to normálně vzali. Pokusím se to s nimi řešit.
Zaregistrován
11. 2. 2016
To jsem udělal, sixbid podpora mi řekli že můj limit je legitimní, podaný včas podle termínu jak si nastavila sama aukční společnost, vypsali mi i všechny časy jako začátky čeští aukce, termíny limitů ale omluvili se že jsou jen poskytovatelé, nemají odpovědnost za proces mezi kupujícím a prodávajícím a musím to řešit s aukčním domem. 🙄 japici teď spí takže odpověď bude zítra.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
11. 2. 2016
U raucha jsem nikdy žádný problém neměl, dokonce naopak, katalog posílali zadara a mince přišli dřív než faktura 🤗 v pátek jsem taky něco vydražil, už si teda nepamatuju jaký položky to byli ale všiml jsem si, dvě z těch co jsem měl ve sledování se vůbec nedrazili. To bylo divný. Tak jestli to nebude ten případ. Zadával jsi taky limit přes sixbid?
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
28. 12. 2020
Limitoval jsem přímo přes jejich stránky. Psal jsem jim mail a téměr obratem poslali fakturu na chybějící položku, takže trochu zmatky ale nakonec spokojenost. Tak ať ti to s Japonskem dopadne podobně.
Zaregistrován
20. 12. 2012
Máte někdo zkušenost z aukce ve Švýcarsku? Pokud bych uspěl za 200 franků(stříbrná mince,700 let stará,ne Švýcarská), kolik bych celkově zaplatil? Po navýšení o provizi aukčnímu domu? Asi dph a clo?
Díky za info.
Zaregistrován
11. 2. 2016
Zalezi asi jaky aukcni dum, kupuju ve svycarsku bezne a nikdy clo ani DPH neplatim, myslim ze to odesilaji z DE
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
13. 4. 2014
OtravnyKomar které aukční domy konkrétně? Právě to clo a dph mě odrazuje.
lub121@seznam.cz
Zaregistrován
11. 2. 2016
Zaregistrován
20. 12. 2012
O.komare mužeš prosim mi poskytnout info na mail bertik-b1 zavináč tečka seznam.cz?.Nemám na tebe kontakt. Díky.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.