Moderátoři: smith
Zaregistrován
11. 2. 2016
S tpu italii je to tak ted standard? Chystal jsem se na neco u Negriniho ale asi na to prdim pokud je to takto
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
30. 7. 2012
Měl jsem z toho též obavu, ale nakonec to vývozní povolení neúčtovali
Zaregistrován
11. 2. 2016
Právě mi vypadlo spojení s kunkerem? Někdo online a podobný problém?
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
10. 3. 2009
"Bez spojenia niet velenia."
To bolo bojové heslo nášho útvaru.🙂
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
11. 2. 2016
Funguje vám sixbid? Už psali mail že vše funguje ale mě se pořád nezobrazuje
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
10. 3. 2009
Sixbid posledný upgrade zjavne nezvládol. Fungoval asi 5 minút. Odvtedy len prázdna obrazovka. Dosť ma prekvapuje, že si upgrade pred ostrým nasadením na web poriadne neotestovali.😞
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
28. 12. 2020
U Kunkera si nenechte ujít 22.6. aukci číslo 371. Téměř kompletní zlaté ražby Československa ze sbírky kunsthistorika Pavla Lišky včetně dukátů ročníků 1938 a 1951. Asi nejlepší sbírka od doby, kdy prodával Kokolus.
https://kuenker.auex.de/Auktion/Onlinekatalog?intAuktionsId=1158
Zaregistrován
11. 2. 2016
Zdravim kolegove, uz jste nekdo drazil na japonske aukci? Vyhral jsem neco na limit u Nihon a zajimalo by me jestli s tim nekdo nemate zkusenosti. Psal jsem jim mail ale zatim nikdo nic neodepsal.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
10. 3. 2009
Iný kraj, iný mrav. Aj spôsob a rýchlosť vybavovania objednávok budú odlišné. Myslím si, že nás bude zaujímať ako to dopadlo. Najmä prechod cez colnú správu a celkové náklady (pošta, poistenie, clo). Tak daj vedieť.😉
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
11. 2. 2016
Fidzi, bohuzel nic z toho nebude. Smesna cena, 28000JPY dela necelych 5k za takovy lot, napsali mi doslova ze jsem poslal pres sixbid limit pozde po deadline, nemyslim si ze to tak je, posilal jsem 2 dny pred zacatkem aukce, beru v uvahu nejaky casovy posun ale i tak. Sixbid uzavira biding system myslim 24h pred zacatkem aukce nebo jak si to nastavi prodejce. 🙄 pekne mi to vis co, za 5000 by byl takovy lotik krasny.🙄
Obrázky:
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.