Moderátoři: smith
Zaregistrován
19. 5. 2010
Na platby v EUR je z českých bank dobré FIO, tam je poplatek 20 Kč.
Zaregistrován
11. 2. 2016
Ale pokud mu pošlu z účtu online rovnou ecka neni třeba to platit ne? I 4% jsou z vetsi částky docela dost.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
21. 11. 2011
Jestli mas ve fakture, ze tech 4% je za kartu nebo za paypal a budes posilat SEPA platbou, tak tu castku odecti. Uz jsem to parkrat udelal a proslo to🙂
Zaregistrován
10. 3. 2009
Za zasmejem až ti Rauch pošle o jednu mincu menej🙂
Vo faktúre od Raucha je uvedená suma koľko máte platiť SEPA prevodom a koľko pri platbe PayPal-om alebo kreditnou kartou. Tie 4% naviac je poplatok tretej strany (PayPal, banka).
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
11. 2. 2016
Ono je to pěkně rozepsaný zvlášť. Tak je jasny kolik poslat. Ale sem blbec tu fakturu pořádně četl az tet, minulé aukce jsem proste zaplatil částku dole na papíru a nejak mi nenapadlo se zabejvat tim že to platim SEPO a je tam i poplatek za platbu paypall/kartou. Uz sem jim psal mail tak sem zvědavěj co mi řeknou. XD
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
21. 11. 2011
Fidzi: to jsem taky nepsal o Rauchovi nebo o fakturach, kde je uveden poplatek za SEPA. U nekterych aukcnich sini jsem uvadel pri registraci PayPal a do dneska mi ve fakture posilaji PayPal priplatek "natvrdo", ale obcas jim platim prevodem a kdyz maji v pravidlech, ze SEPA je zdarma, tak PayPal poplatek odectu a je to. Vzdy bez problemu. Vetsina prodejcu to ma rozepsane, ale ne vsichni.
Zaregistrován
21. 11. 2011
Apropo ted nevim, zda jsem to pochopil spravne, ale Vam uz prisly veci od Raucha z te aukce co sla pred par tydny?
Zaregistrován
11. 2. 2016
Neee, jeste nic neprislo. Se divim. Minule jsem jeden den zaplatil a snad druhy den uz klepal postak na dvere. A tet tyden skoro fuc a jeste nic.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
21. 11. 2011
Aha, tak to je ok. Ja nejak pochopil, ze uz to chodi a mi porad nic.
Zaregistrován
21. 11. 2011
Tak mi Rauch prisel dneska - mince + faktura.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.