Moderátoři: smith
http://www.sixbid.com/nav.php?p=viewsale&sid=701&s=b , jaké máte zkušenosti s podobnými aukcemi v zaharničí ? oldas
Dražení v jakékoli aukci, bez bližších zkušeností buď svých, nebo jiných sběratelů, může nést určitá rizika. Na jedné straně jsou aukce velice seriozní, na druhé straně se v některých neštítí ničeho. Jedná se například o neseriozní posuzování materiálu, neférový úpřístup k limitům, umělé natahování cen atd.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Mimochodem, teď mi od Raucha přišla jen faktura (jinak s vyjímkou mé první dražby u nich vždy i mince), je pravda, že tentokrát byla částka trochu vyšší, ale pořád nijak závratná (řekněme v rozmezi 2-3 tisíc EUR) a při předchozích aukcích jsem jim dohromady zaplatil víc a snažil jsem se platit co nejdřív. To jen na okraj, člověk si myslí, že už zná systém a najednou je něco jinak.
Dále je zde otázkou, jestli zásilka nepůjde přes celnici, protože byste musel platit i clo, DPH atd.
Můžete platit z učtu na účet a vyjde Vás to laciněji, než přes Paypal.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.