Moderátoři: smith
Zaregistrován
2. 5. 2013
Niektoré ženy možno zasypať peniazmi a niektoré do nich rovno obliecť. Názov modelu je ,,PENNY DRESS".😆 😆 😁
To je model pre partnerky začínajúcich numizmatikov. Manželky dlhoročných zberateľov by mali mať nárok na modely z dukátového zlata. Či ?
Obrázky:
Zaregistrován
16. 2. 2008
Proboha kolik to váží?😲
Sranda v nich musí být na letišti😃 😉
Zaregistrován
2. 5. 2013
Našiel som zaujímavú stránku o podlahe z mincí. No škoda to neukázať. Ak to náhodou číta .... turtle... tak som to nazval ,,mincový podlahový pointilizmus" 😆 😁 😆 😁
Je to vytvorené z amerických jednocentoviek. Ako by sa Vám páčila takáto podlaha doma?
Obrázky:
Zaregistrován
16. 2. 2007
Kdybyste chtěli něco vyrobit z Vaší oblíbené mince, nebo prostě chcete mít unikátní šperk pro srdcaře😉 Tak mě kdyžtak nekamenujte...😉 Vše je vyráběno na profi-lisech přesně na místu Vašeho prstu.
Kdyžtak tady je facebooková skupinka:
https://www.facebook.com/groups/cointoring.cz/
Nebo mi pište na email viz. níže😉
Obrázky:
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
12. 6. 2012
Připadám si trochu zaostale - jaká byla původní podoba? (Odkaz na FB je mi k ničemu.)
Zaregistrován
17. 3. 2014
Poznávám tam německou pětimarku 1939 a rakouskou pětikorunu 1900. Ani nechci vědět, jak se taková "krása" vyrábí. Spíš by mě zajímal ten cirkulář, na kterém je to focené.🙂
Zaregistrován
16. 2. 2008
Tady máš návod:
https://www.youtube.com/watch?v=RiCFOwChJwA
Zaregistrován
21. 2. 2014
Když jsem to otevřel a letmo přeletěl očima název videa tak místo: How to make a coin ring jsem četl How to make a coin ruin
což konec konců taky sedí...
Zaregistrován
1. 6. 2010
Zaregistrován
14. 12. 2012
Zajímavý zřejmě dobový závěs na feniku Bernarda III. (1229-1265). Prodává M&M GmbH. Ale snad nevadí že jej postnu, vzhledem k ceně je to myslím jedno🙂 Je vidět že mince byla skutečně nošena - typické ohlazení. Ještě zajímavější by asi byl příběh.. proč si majitel mince tak vážil
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.