Moderátoři: smith
Zaregistrován
2. 5. 2013
Tovy, bolo to vymyslené a vytvorené úplne náhodou. Jednoducho dcéra mala narodeniny a tak k ostatným klasickým darčekom pribudol tento skôr z takej recesie. Na ulici málokto prekladá nápisy na cudzích tričkách. Každému padne do oka skôr námet alebo grafické spracovanie. A ak si to niekto preloží, tak mu asi trkne, že toto triko venoval dcére otec. Jasné, že na babe to triko zaujme oveľa skôr ako na mužovi. Keď na potulkách po bývalej monarchii stretneš holku v tomto tričku tak budeš vedieť, že je to moja dcéra. A ak uvidíš na niekom tričko znázornené vyššie - s Jurajom IIII. tak vedz, že som to ja. Len zakrič - ,, Hej Tony" a pravdaže platím pivo.
Zaregistrován
16. 2. 2008
Tovy napsal/a:
Nevztahuji se napisy na obleceni nahodou k tomu, kdo je nosi?...
Pravda, teď si bude každý myslet že ona má dceru.
🙄
Jinak z vlastní zkušenosti vím že dcery jsou spíše “expensive” než “precious”
😃 😉
Zaregistrován
2. 5. 2013
Zdravím Ťa Turtle. Ak si už nablízku, tak dám na Teba a odteraz bude moja dcéra aby som jej nekrivdil ...... expensivepreciously ...... Asi som to dooral, ale dá sa to preložiť?
Zaregistrován
16. 2. 2008
:mrgreen: Vzácně nákladná?
Zaregistrován
2. 5. 2013
Díky Turtle. Radšej nech je vzácna ako nákladná. Tak ahoj už mi klipkajú oči, na dnes stačilo.
Zaregistrován
2. 5. 2013
Mám ešte jeden dotaz na moderátora. Je na tomto fóre nejaká téma, ktorá by sa venovala aj ostatným materiálom priamo súvisiacim z peňažným obehom? Napr. staré vkladné knižky, staré dlžné úpisy či zmenky s dobovými kolkami, staré kúpno predajné zmluvy atď. Alebo to patrí do sekcie Bankovky či Antikvariát? Je jasné, že to všetko sú papierové formy finančných transakcií a priamo s mincami tam nie je očividná súvislosť. Avšak rád by som poznal názory i ostatných účastníkov.
Ďakujem.
Zaregistrován
16. 2. 2008
Asi ten antikvariát, tak takové téma vytvoř.😉
Zaregistrován
2. 5. 2013
Turtle, ku ktorej sekcii patrí táto téma? V prvom rade to má súvislosť priamo s peniazmi či finančnými transakciami. Ak sa to hodí do Antikvariátu, bude to sledovať alebo prispievať tam niekto z numizmatickej oblasti či notafílie? Nebude táto téma takpovediac trochu ukrytá?
Zaregistrován
30. 5. 2009
Před pár dny jsme šel ve Florencii po Ponte Vecchio a skrz výlohu zlatnictví jsem zahlédnul toto. Ty florény jsem celkem pěkné kopie ale bohužel pouze jednostranné😞.
Obrázky:
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
Zaregistrován
15. 7. 2007
no jeste ze nejsou prave, to by bylo doslova morbidni
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.