Moderátoři: smith
Zaregistrován
9. 11. 2006
Každá ikonka (váš obrázek viditelný u každého vašeho příspěvku) by měla mít maximální rozměry 65x65 pixelů, jinak může některým uživatelům s různými prohlížeči všemožně "rozhazovat" stránky.
Nahrajte sem obrázek (nebo dejte link na něj) a my (já nebo kdokoli jiný, kdo to umí a bude mít zrovna pár minut času) vám z něj vytvoříme ikonu v požadované velikosti = obrázek zmenšíme a upravíme na požadovanou velikost.
PS: Každý si může svou ikonku samozřejmě vyrobit nebo zmenšit sám = ve Windows např. v programu "malování" a pak např. barvy/ostrost doladit v "Microsoft Photo Editoru" (či použít nějaký jiný free program stažený z internetu) ale ne každý to někdy dělal = ne každý to umí.. což samozřejmě není žádná ostuda..
Případně mi zašlete obrázek na můj email, a já vám zašlu zpět hotovou ikonu, kterou stačí jen nahrát do vašeho profilu.
Pro někoho několik hodin
elle34 (zavináč) upcmail.cz
Zaregistrován
30. 9. 2010
elle:
vyborne, tomu sa povie konstruktivny prispevok.
az to zas bude niekde niekomu nieco rozhadzovat,
staci, namiesto nekonecneho dohadovania,
nasmerovat to sem.
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
16. 2. 2008
Ano, je to záslužné a elle dostává červenou hvězdičku * 😉
Problém však občas netkví v tom že by to nováček neuměl ale že je vzpurný a nechce.🙄
Zaregistrován
12. 1. 2010
Mazat, mazat, mazat...
;)
Zaregistrován
20. 7. 2010
V první chvíli jsem si myslel, že Elle konvertoval k pravoslaví a nabízí vlastnoruční výrobu či úpravu portrétů bohorodičky či Ježíše Krista 😋
Zaregistrován
17. 2. 2014
Elle,určitě máte na zdejší přezdívky nějaký svůj názor,sledujete,jak se ten či onen projevuje...Jakou ikonku by jste připojil k té mé?Nějak nevím,dík Elle:)
Zaregistrován
16. 2. 2008
Romolo
Obrázky:
Zaregistrován
6. 11. 2008
nebo raději zmenšit tohle... 😈
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
17. 2. 2014
turtleoverhead 🙂 Je to boj,jak vyjádřit bezvýznamné zrnko prachu..
Zaregistrován
16. 2. 2008
Dráčku přesně tuhle jsme měli když jsem byl malý. Pamatuju když ji rodiče kupovali jako naprostou technickou novinku, Romo kombi 😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.