Moderátoři: smith
Černý opál od protinožců (Austrálie) s pěknou barvoměnou. Dnes jsem měla chuť něco tvořit, ale obraz stále schne, tak jsem se pustila trošku do něčeho jiného. Pokus o glyptiku. Kdyby to nebylo poznat, je to tvář 😆
Akorát teď nevím co s tím, tak mne napadlo dát to sem (možná výměna) kdyby chtěl mít někdo drahý opálek, jinak to dám na Aukro.
Obrázky:
..jo a ještě jeden hlazený nepravidelný valounek, pro mne trošku záhada- je to opál prorostlý v železité konkreci. V těch se často nacházely fosílie a opál jimi prorostl. Na druhém obrázku jsou vidět zajímavé prohlubně ve tvaru srdíčka a kroužku. (rozhodně nejsou náhodou, ale právě řezem nějaké části zkamenělého živočicha) Nejedná se o žádnou raritu, v těchto konkrecích se to objevuje poměrně často)
Než ho strčím na Aukro, pokud by to chtěl někdo jako ukázku, za dva finiky či nějaký třeba 3 krejcar a pod. klidně vyměním.
PS: také jsem přemýšlela, zda sem takové věci vůbec dávat, aby mi to někdo neměl za zlé. Pak jsem si ale říkala, že je tu na fóru i oddělení mineralogie, takže se tu třeba někomu něco zalíbí. Alespoň pak nebudu sbírat drahé opály sama 😆
Obrázky:
..tak zde je mé poslední slibované dílko😆 😆 Když to viděla manželova sestra, tak na mne koukala jako bych spadla z Marsu a suše prohlásila, že má raději krajinky 😆 Ještě že je nás více, kdo má raději abstrakce 😃
(předem upozorňuji, že jsem byla oslovena nějakou menší galerií v Plzni, abych jim poslala asi 8 fotek obrazů. Pokud jim zapadnou do jejich koncepce, tak je budou chtít vystavit a prodat. Průšvih je, že mám téměř prázdné stěny a nemám co nabídnout, takže rozhodně teď mám co dělat. Jinými slovy- obraz není prodejný, nebo alespoň zatím ne. Kdyby se jim však do koncepce nehodil, tak pak bude. Ale to až namaluji těch zbylých sedm 😆 )
PS: ..úmyslně nepíši název, protože chci, aby na každého působil podle jeho představ 😉 (jo, a nemá to být negativní 😃 )
Obrázky:
Na obrazy moc nejsem, ale dokazal bych si tenhle obraz predstavit u me v obyvaku.
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.