Moderátoři: smith
Chtěl bych se zeptat, zda by měl někdo zájem o "větší" množství stříbrných šperků? Stříbro jde docela nahoru, tak jsem si pověděl, že bych vyměnil za mince, nebo prodal co mám. Jedná se o stříbro úplně nové ze zrušeného obchodu (mamka rušila obchod), jsou to starší věci (cca nějaký ten rok nazpět), pár tlustých řetězů na krk, řetízky, náušnice (i ze zirkony), prstýnky, atd. atd. vše v hodnotě cca 34 tisíc. Kvalita stříbra je klasicky 925/1000. Mám to trochu nafocené, nechce se mi to tady dávat, je to spousta fotek. Kdyby měl o to někdo zájem? Jsem z Brna, tak možno i ukázat osobně. Když tak pište prosím na mejl: pavel.kod@seznam.cz
Fotky můžu zaslat i mejlem.
Vyměním za nějakou zlatou minci: třeba svatováclavský dukát, nebo nějakou novoražbu ČNB v hodnotě cca 17 tis. (zhruba polovina prodejní ceny stříbra). Určitě jsem ochotný se nějak dohodnout, slíbil jsem mamce, že jí to stříbro prodám.
Děkuji.
Pokud by měl někdo zájem o to stříbro, tak přikládám odkaz s fotkami:
https://uloz.to/!ZVzJbCHZv/sperky-zmensene-zip
heslo:
SperKY-500-NEtt
pro lepší kvalitu fotek mě kontaktujte když tak na mejla (viz výše).
Děkuji.
Vyměním tento komplet vltavínů za minci v hodnotě cca 1000,- Kč. (antika, kelti, středověk, popř. novověk do Marie Terezie.)
Jedná se o vltavíny nasbírané od r. 2013-2016. Jsou to menší střípky z jedné lokality- Babice. Vše polní sběr, takže drobné ťukanečky. Zajímavé je, že se na této lokalitě nalézají vltavíny různých barev a tvarů.
Sběratelé rozlišují vltavíny na tyto barvy: bledě zelená, světle zelená, lahvově zelená, olivově zelená, hnědá, "jedovatě" zelená, hnědozelená, trávově zelená apod. Vzácně se u vltavínů mohou objevit i přechody dvou barev (zde myslím takový není, ale je tu zastoupeno hned několik odstínů zelené)
Viz. foto 😉
Obrázky:
[/imgLocal]
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.