Moderátoři: smith
Ahojte, mam na vymenu Leuchtturm kazetu MB Caps 41 - mincova zasuvka rady MB, na 20 ks mincí v kapsliach vonkajšieho priemeru 47mm a vnutorneho 41mm
Je ako nova, mince v nej boli iba chvilu, ochranny kartonovy obal je z inej rady - caps 22.5 ale to je len karton.
Rad ju vymenim za striebornu 5Kč, 20Kč alebo ine obehove striebro CSR, SS, prip FJI
Obrázky:
Nez to placnu nekam do bazace, nabizim funkcni, ale pouzivany scanner Mustek BearPaw 2400CU plus. Jeho vyhodou je skladnost a nizka hmotnost a hlavne to, ze nema externi napajeni (funguje pouze na kabel pres USB). Vzhledem k tomu, ze uz ma nejaky rok na krku, na scannovani nejakych jemnych obrazku to asi neni uplne idealni pripad, ale napr. pro scannovani textu je myslim v pohode. Vyhoda je, ze ho strcite do brasny vedle notasu - tudiz prenosna vec.
Nevyhoda je, ze nechodi pod WIN7 (resp. mozna ano, ale asi to chce trpelivost a hledani funkcniho driveru, takze radeji reknu, ze pod Win7 proste nejede). CD s driverem bych mozna nasel, ale pro XP a nizsi se da snadno stahnout z webu aktualnejsi driver.
Podrobnejsi udaje si prosim zjistete na [web(http://www.svethardware.cz/bearpaw-1200cu-a-bearpaw-2400cu-ultratenke-modely-skeneru/4018) (ja scanner par let pouzival a byl sem spokojeny, ale ted tri roky zahalel a netvrdim, ze je jako novy, ale nedavno jsem jej mel pripojeny na PC s XP a asi 20 stranek jsem s nim nascanoval). Rad pouzivam prostredi Twain (druhy obrazek), ktere si myslim dobre plni predstavy narocnejsich uzivatelu lepe, nez obycejna bezna prostredi.
Moje predstava je jeden dva pekne drobacky co nemam (bohemika, uhry), pripadne 3 videnske feniky co nemam nebo 4 ruzne polske pulgrose (nemusi byt Ludvik)... ale mozna mate i neco jineho, takze pokud chcete, zkuste nabidnout (stredovek).
Obrázky:
do hrobu a do archivu...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.