Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
10. 1. 2008
Tak to by mě taky zajímalo, jak se stát registrovaný hledač pokladů. Prozraď!
Zaregistrován
11. 5. 2007
Zaregistrován
16. 2. 2007
:D 😃 Sakra, Rihave, já jsem se těšil že se konečně někde registruju a ty takhle...🙂
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
12. 10. 2007
...hehe...tak to je vážně dobré...😃
Zaregistrován
11. 7. 2006
Zaregistrován
10. 1. 2008
Se známkama žádnou, ale alespoň je tu sranda. U nás tedy taky máme taky jedno registrační místo http://www.plkm.cz.
Zaregistrován
10. 1. 2008
Za známky nabízím asi kilo mincí Evropa + zbytek světa 20. století. Mám jich moc a nesbírám to.
Zaregistrován
14. 1. 2008
Takže k registraci na Hledače pokladů je potřeba zažádat do Prahy na ministerstvo vnitra.To ti pak vzdá průkazku,která tě mimo jiné opravňuje k pohybu po soukromých pozemcích.Já jsem registrován přes pobočku v Tachově.Jinak si jí můžete založit i ve svémokolí,potřebuješ 5 osob.
Zaregistrován
14. 1. 2008
Co se týká mého zakopávání.Protože mi stále někdo vykrádá,tak nejbezpečnější je to opravdu zakopat.Nedá se to prozatím dělat se známkama,i když na tom už se pracuje taky.Jinak kde jsem dělal jakékoliv stavební úpravy,okamžitě pro stěstí jsem tam pár kilo mincí uložil,ať mají opraváři nějakou radost.Pokladem je podle numismatiků kolekcce cca 15 mincí,což není žádný problém dát dohromady.Někdy jich za den najdu i 50 ks.
Zaregistrován
14. 1. 2008
Jinak se můžeme domluvit a zaregistruju Vás přes internet na ministerstvo.Já teď stejně budu vyřizovat další přihlášky pro lidi,kterří se budou točit okolo Chebského letiště.
Jinak naším úkolem je vyhledávat zbraně a archivy.Zbytek je na okraj jako vagon zlata,jantarová komnata,ufo...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.