Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
10. 10. 2008
Vyměním krabici o formátu A4 plnou Československých známek (viz fotografie)
za mince - sbírám vše, tedy nabídněte sem či na můj email.
[
[
Zaregistrován
14. 1. 2008
Jsem ochotný to vyměnit za půlitr starých mincí Československa a ciziny.Jen kvůli Hradčanům.
Zaregistrován
10. 10. 2008
Já myslel za MINCE, nikoliv za zbytky sesypané do půllitru :-) To opravdu raději věnuji někomu ve svém okolí...
Zaregistrován
12. 10. 2007
Zdravím.....o výměnu nestojím,ale moc by mě zajímalo,co tedy myslíte pojmem
mince ?😲 🙂 V takových zbytkách v půllitrech bývají docela zajímavé věci.😉
Zaregistrován
14. 1. 2008
Nejsou to zádné zbytky.Já osobně sbírám mince přes 20 roků.Shromažduji vše,co najdu a pak to zakopávám.Pro potomky jako dar ode mne.Dávám to do všech míst,kde jsem kdy dělal jak˝koliv stavební ůpravy.Materiál získ˙vám z výmen se sběrateli za jiné zboží.Teď například budu za star˝koryto dost ávat od sběratele mincí nějaký jiný materiál,protože ne vše se dá vyplatit v penězích v hotovosti.a ani o to nestojím.Takže na některé věci pak dělám i 20 směny.Je to o času a ten mám.Jsem předseda klubu sběratelů kuriozit v Chebu.
Skrblík
Navíc chodím na archeologické vykopávky jako registrovaný hledač pokladů.
Zaregistrován
5. 2. 2006
Howgh, domluvil jsem.
Brouk Pytlík
Zaregistrován
18. 1. 2008
Nejde "skrblíka"vymazat????????Jeho příspěvky jsou mimo "mísu"
Zaregistrován
14. 1. 2008
Zase nevěříš?Včera jsem vyzvedl mince,co jsem před 2 měsíci zakopal jen kvůli té výměně.Je toho cca 1,5 Kg.Staré ČSR 1,ČSSR,ČSFR,ČR a pár mincí je tam i FJI,Ferdinad V,NSR
Zaregistrován
14. 1. 2008
Tak co,domluvíme se?Nebudu na to kupovat alba,stačí že utrácím za Filatelii a PC.
Skrblík
Zaregistrován
16. 2. 2007
skrblik napsal/a:
Nejsou to zádné zbytky.Já osobně sbírám mince přes 20 roků.Shromažduji vše,co najdu a pak to zakopávám.
Navíc chodím na archeologické vykopávky jako registrovaný hledač pokladů.
Já si je raději uložím do alba, nebo do krabice a pak do skříně, nebo do komory...🙂 Ale že bych je zakopával na zahradě, nebo zazdíval do zdi mi nepřijde jako ideální uložení sbírky🙂 To si tam pak děláš křížky, nebo kreslíš mapu pokladu?
Jen tak na okraj - jak se člověk stane registrovaným hledačem pokladů?😃 Já taky hledám poklady, ale kde se to hergot registruje?🙂 Někde na ministerstvu, či co?🙂
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.