Moderátoři: dejvy, smith, ikanek, regula_jan

Chtěla bych vyměnit známky ze své sbírky. Mám staré komunistické světové i dnešní pro sběratele amatéry, kteří mají sbírky kvůli kráse i vlastnosti. Mám cca 4 plná alba. Hodně Československa. Ráda bych nechala svou sbírku ocenit odborníkem. Poprvé. Jsem z Lipníka nad Bečvou. Mám taky sbírku mincí. Jak starých ČR Rakousko Německo Maďarsko Polsko USA gb. Tak i nových ze světa. 606709419

dobrý večer kolegové mám jednoho kolegu který nemá PC ale rád by získal nějaké žlutásky s českými razítky pokud by jste někdo měl nějaké přebytečné prosím o zaslání skenu na moji adresu / jiriwinterling@email.cz / já jsem již bohudík či bohužel všechny prodal předem děkuji za odpověď Jirka z Moravy

Dobrý den přátelé,
je tu někdo, kdo by byl ochotný měnit TD Motýlů (1217-1225 z r. 1961) ? Mohu zaslat chyběnku, či nabídnout i jiné desetibloky k výměně.
Momentálně tu mám navíc
Motýli - 15h - A 1.2, 40h B1.1.a a 60h A1.1a.
Praga 62 - komplet
Ptactvo
Kroje I - 841 TD A

Dobrý den, marně sháním poslední tři chybějící OVS libereckých firem z ČSR I (Concordia, všeobecná pojišťovací společnost, palác Dunaj, Kreditanstalt der Deutsche Prag, filiálka Liberec/Reichenberg, Schloser, Karel Schlosser Naft. Liberec). Pokud je někdo má, nabídněte.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.