Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith
stani sa dúfam nenahnevá, keď využijem túto jeho tému (nie všetko sa hodí do chlubírny).
Táto pohľadnica bola dnes vydražená v Maďarsku za 122€ (36.000 HUF) aj s aukčnými poplatkami. To, čo tvorí cenu tejto pohľadnice nie je v tomto prípade ani tak mesto (Trenčianske Teplice), ale ten dopravný prostriedok. Viem, že tieto pohľadnice sú v poslednom čase dosť "v kurze". V tomto prípade je zaujímavé aj to, že aukčná spoločnosť zachovalosť pohľadnice ohodnotila na 4. (Pre určovanie zachovalosti používajú stupnicu zachovalosti od 1 po 4, kde 1 je bezchybná pohľadnica a 4 je ...). Konkrétne táto pohľadnica je po reštaurovaní ...
Čo hovoríte na cenu? Ako to vidíte?
Obrázky:
Cena mi pripadá V norme. Síce som už nejaké t4 kúpil a V podstate to bol nakoniec slušný stav , tam má šere že darahu hú nezverejňuje druhé strany pri "nemajor" aukciach
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Áno, ja mám tiež problém zaujať nejaké konkrétne stanovisko k tej výslednej cene. Nezbieram to, ale viem z vlastných skúseností, že niekedy buď trochu "uletím", alebo si proste musím "priplatiť", keď ju chcem. To je taká tá naša zberateľská "úchylka" ... 😉
Pridávam ešte námatkovo jednu pohľadnicu s dopravným prostriedkom vydraženú v tej istej aukčnej spoločnosti (25. medzinárodná aukcia 04/2016)
Košice - 28.800 HUF s poplatkami
PS: Tá absencia obrázkov adresných strán v ponuke "bežných" aukcií ma tieš serie ...
Obrázky:
Naposledy som tu elektricku nekolorovanu videl nedavno V jednej aukcii. Kde sa V jednom balíku 280 uhorských pohľadníc električiek vlakov proste niečoho čo ma spoitost S koľajnicami atď predalo za 1700 E + poplatky
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Ako si hrkútajú...😃
Nazdar chlapci !
Takto nejako som to myslel.Že sa tu hodí reč o všetkom možnom a nemožnom.
Ako teraz:
Električky v kurze,stav t4 môže byť slušný,chýbajúce zadné strany nás šerú/serú,ceny a tak ďalej.A zajtra zas niečo iné.Hoci aj razítka,alebo čisté zadné strany a identifikácia miest na pohľadniciach,ako nedávno poslal paully do chlubírny.To nebolo myslené ako moja téma,ani ako konkurencia chlubírny...😉
Takže smelo do toho,ja sa budem čítaním vzdelávať.
Teraz idem hľadať nejakú dopravu,aj keď také staré "šupy"budem asi hľadať zbytočne.Niečo novšie by som našiel,ale asi len cars,možno bus..🙂
-s-
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.