Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith
Dík Brett.
2x Verbo nedávalo zmysel ani mne.Tiež to,že ak sa to podávalo na pošte,prečo tam jednoducho nedolepili 5 hal.známku..ale dali 10 doplatnú a vlastne to predražili.Viem,že sa jedná o Vrbové,to som si našiel,ale dík.😉
To by potvrdzovalo to,čo si napísal.Že si to niekto nechal oťapkať.🙂 Síce neviem načo by to robil keď z hľadiska nejakej zaujímavosti by to bol nezmysel a dekoratívny účel tento nepodarok s poničenými známkami a vôbec celý (adresná strana) ako vyzerá,tiež neplní.
-s-
Možno nejaký filatelistický "špekulant", ktorý predpokladal pri tejto kombinácii známok výhodné finančné zhodnotenie do budúcna? Tožvie ... A možno bude inde "pes zakopaný" 😎
Mal(mohol) by som zareagovať v inej téme-máš zaujímavú pohľadnicu,ale tam to nepatrí.
Spomenulo sa tam meno Lažanský,tak preto..
Toto som si kedysi kúpil na "A",za pevnú cenu.Bolo to ale trocha ináč,pretože som predajcu požiadal o strpenie,nezaplatil som hneď,ešte som u toho istého predajcu asi o dva dni niečo dražil a vydražil,chcel som to zaplatiť spolu. Pohľadnice som ani neplatil,ani nedostal.Napísal mi,že ich nemôže nájsť,aby som si vybral iné.🙄 Dostal som len to vydražené,myslím,že mince..
Ostali mi len obrázky..
-s-
Obrázky:
Čau jansvi.Zajtra to naskenujem,alebo nafotím.Zvislo to bude ale dva obrázky vedľa seba nedám,pretože neviem ako sa to robí.
Písmenko bude asi "A",ako aj na hornej pečiatke.
-s-
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.