stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
23. 7. 2017, 17:35

Funguje to.Mal som ho vedľa hodín na stene..🙂
Najskôr som musel nájsť krížik..
-s-

stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
23. 7. 2017, 21:02

3D 🙂
Viem,že je to nové..
-s-

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Gróf

Uživatel

Zaregistrován:
2. 6. 2014

Vytvořeno:
24. 7. 2017, 17:22

Pár obrázkov Bojnického zámku. Bajmóc nemám,len takéto novšie a skoro nové..😉 Aby to dávalo zmysel,v inej téme bol dotaz na pohľadnice zámku a okolia Bojníc.Preto sú tu. -s- ...

Ďakujem veľmi pekne za tieto pohľadnice. Sú niektoré aj na predaj ?

Miki

stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
24. 7. 2017, 19:12

Aj všetky.Nech to niekto "nacení"(jano7B9 žiješ?🙄 ),ja ešte spustím a možno sa dohodneme.😉
-s-

Gróf

Uživatel

Zaregistrován:
2. 6. 2014

Vytvořeno:
24. 7. 2017, 21:53

Aj všetky.Nech to niekto "nacení"(jano7B9 žiješ?🙄 ),ja ešte spustím a možno sa dohodneme.😉 -s-

No ja by som mal záujem len o č.132 ... Tie ostatné všetky mám. Zujímavé je prečo má č.130 čiernu rubovú stranu alebo je to len zlý sken.

P.S. Nie som tak moc zbehlý v PC, ale nedalo by sa sledovať poštu pre mňa, resp. príspevky ohľadom pohľadníc Bojnice a Prievidza ... na môj email ...

Ďakujem za pomoc, rady ako aj možno za pohľadnicu ...

P.S. Môj email: miki.palffy@post.sk

Ešte raz ďakujem ..

Gróf

Uživatel

Zaregistrován:
2. 6. 2014

Vytvořeno:
24. 7. 2017, 21:56

K príspevku č. 202 ...

Tak toto sa stáva často ... ja vzhľadom na to, že mám kompletnú zbierku ČSR a ČSSR známok si tieto známky vždy kontrolujem podľa katalógov a porovnávam možnosti použitia známok ...

stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
24. 7. 2017, 22:08

To nie je zlý sken.Ona je taká.Ale to niekto len vytvoril,myslím si.
-s-

Gróf

Uživatel

Zaregistrován:
2. 6. 2014

Vytvořeno:
25. 7. 2017, 12:50

To nie je zlý sken.Ona je taká.Ale to niekto len vytvoril,myslím si. -s-

Asi to naozaj len niekto "spotvoril" túto pohľadnicu. Ja ju totiž už mám asi trikrtá kvôli rôznym vydavateľom preto ma to zaujalo.

No a čo tá 132-ka. Navrhnite nejakú cenu a dohodneme sa na kúpe.

Gróf

Uživatel

Zaregistrován:
2. 6. 2014

Vytvořeno:
25. 7. 2017, 13:39

Ak dovolíte môj postreh k tejto pohľadnici - fotografii. V pozadí sú naozaj Vysoké Tatry a Kriváň. A k samotnej fotografii. Kedysi sa na fotografie pomocou priesvitného papiera a čiarneho tušu dalo "vytlačiť" prefotiť hocičo. Obrázok, nápis, názov mesta či meno autora. Podľa mňa Aktinosa je pseudonym autora tejto fotografie. Pohľadnice boli totižto tvorené fotografiou a na zadnej strane doplnené riadky na adresu ... zo začiatku aj strojom ... neskôr ceruzkou či tušom ...

Na priloženej pohľadnici z Prievidze vidieť takto vytvorený názov mest Prievidza.

Obrázky:

Gróf

Uživatel

Zaregistrován:
2. 6. 2014

Vytvořeno:
25. 7. 2017, 13:48

Ak dovolíte môj postreh k tejto pohľadnici - fotografii. V pozadí sú naozaj Vysoké Tatry a Kriváň. A k samotnej fotografii. Kedysi sa na fotografie pomocou priesvitného papiera a čiarneho tušu dalo "vytlačiť" prefotiť hocičo. Obrázok, nápis, názov mesta či meno autora. Podľa mňa Aktinosa je pseudonym autora tejto fotografie. Pohľadnice boli totižto tvorené fotografiou a na zadnej strane doplnené riadky na adresu ... zo začiatku aj strojom ... neskôr ceruzkou či tušom ... Na priloženej pohľadnici z Prievidze vidieť takto vytvorený názov mest Prievidza. Obrázky: ...

Predchádzajúci príspevok sa týkal príspevku #4 tejto sekcie.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.