paully

Uživatel

Zaregistrován:
13. 5. 2013

Vytvořeno:
8. 3. 2017, 12:07

jano7B9 napsal/a:

Paully- prečo bol kupujúci mile prekvapen?

Ale já to obrátil,myslel jsem prodejce.

stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
8. 3. 2017, 13:28

Páni od pohľadníc,fotopohľadníc a možno aj fotografií,viete mi povedať,resp.poslať obrázok,odkaz na fotografie od Josef Dubec Nové Strašecí?
Čítal som,že ich čísloval a značil.Ale ako? Ja som nejaké na internete našiel,ale to značenie nie.Pár ich tam je,ale len obrázková strana.Nejaké mám,ale nemám s čím porovnať.Ďakujem.
-s-

Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

Vytvořeno:
8. 3. 2017, 14:22

Aj on? -s-

stani, keby som ťa nemal "zaškatuľkovaného", ako príjemného, sympatického a priateľského človeka, tak by som mal normálne podozrenie, že sa snažíš provokovať ... To čo som napísal v príspevku #112 a v poslednej vete v príspevku # 115 je nedostačujúce, aby sme to uzavreli?
Aj [t(https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/mas-zajimavou-pohlednici-pochlub-se-_post_-440668#post440668) a [t(https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/vselico-na-a-o-pohladniciach-_post_-447024#post447024) som mal pocit že zbytočne picháš do osieho hniezda ...
PS: A tým nechcem povedať, že ja som "svätý" a že nemám niekedy "maslo na hlave" ...

Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

Vytvořeno:
8. 3. 2017, 16:36

Snáď nebudem za to "upálený na hranici", ale keď už tu bola o tom reč ..
V najnovšej ponuke ... Abos - híd / viadukt / bridge ... A už aj s prihodením ... uvidíme ...

stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
8. 3. 2017, 16:40

Čo Ti mám na to povedať?
Ak to chápeš takto,tak to chápeš zle.A vlaste ani neviem,čo som vyviedol..😉
-s-

Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

Vytvořeno:
8. 3. 2017, 18:20

Čo Ti mám na to povedať? Ak to chápeš takto,tak to chápeš zle.A vlaste ani neviem,čo som vyviedol..😉 -s-

V poriadku - tak inak. Hlavne v kľude a bez emócii 😉
Čo sa týka debaty o urbanovi, tak som postupne nadobúdal dojem, že diskusia z Tvojej strany sa uberá nesprávnym smerom a že sa ma snažíš dotlačiť do nejakých negatívnych odpovedí / reakcií voči osobe urbana, ale tým žiaľ slúžiť nemôžem ... Ale, ako píšeš možno som si to zle vysvetlil a Tvoj zámer bol len nevinne pokecať.

Čo sa týka Tvojich náražok o "iskrení" a "hrkútaní" medzi mnou a Amerikánovi zo Serede, ( [z napolitankárov zo Sedity sa stávajú amerikáni z Amazon(http://spravy.pravda.sk/ekonomika/clanok/422082-amazon-otvara-pri-seredi-logisticke-centrum/) 😎 ) tak pokiaľ si sa nevyjadril vtedy, keď to ako si napísal iskrilo a nesnažil sa "krotiť vášne" , tak nepovažujem za vhodné to z Tvojej strany spätne vyťahovať a nejak dvojzmyselne komentovať ...
Ale neboj stani, ja ťa mám stále rád a možno došlo len k hlubokému nedorozumění 😉

stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
8. 3. 2017, 18:54

Prečo by som Ťa mal v súvislosti s "urban" k niečomu navádzať,tlačiť,keď vôbec neviem kto to je..🙄
Hrkútanie:To som sa potešil,že niekto oprášil tému a debatuje.Nič viac,nič menej.
To si s iskrením nespájaj.
Iskrenie:To tu bolo viackrát,vadilo mi to,ale komu chytiť stranu,keď z môjho pohľadu mal každý svoju pravdu? Tak som napísal myslím:Už ste v sebe? A kikirikí,čo sa dalo preložiť,pochopiť ako-prestaňte.😉
Nechajme to tak,dobre? Skúsim si dať pozor na to,do čoho vopchám nos.
-s-

jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

Vytvořeno:
8. 3. 2017, 19:57

amazon bude posielat horalky do celeho sveta😃 a konec bude ked sem naozaj pride mitsubishi ...
ale nieje vsetko take ruzove... uz teraz tu nema na okoli kto vobec pracovat okrem kakaovnikov. (ale samozrejme platy nezdvihnu) a tak mame v meste mensiu nezamestnanost ako v blave a vsetky volne priestory naplnene rumunmi a srbmi , ktory nicia platy😃
opakuje sa stredovek , jednoducho Sered je ako krizovatka na vynikajucom mieste.
som zvedavy dokedy to vydrzi....

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

Vytvořeno:
8. 3. 2017, 21:00

stani napsal/a:

Iskrenie:To tu bolo viackrát,vadilo mi to,ale komu chytiť stranu,keď z môjho pohľadu mal každý svoju pravdu? Tak som napísal myslím:Už ste v sebe? A kikirikí,čo sa dalo preložiť,pochopiť ako-prestaňte.😉

"Neviem prečo", ale už vtedy po zhliadnutí tých dvoch príspevkov #1030 a #17 som mal z nich kadejaký pocit len nie ten, že by ti to vadilo. Dnes som sa k ním vrátil a moje pocity z nich sa ani po čase nezmenili .... Tí smajlíci na konci tých príspevkov vo mne evokujú všeličo, len nie pocit, že by ti to nejakým spôsobom vadilo ...

Takto si to napísal Ty:

Už ste v sebe kohúti??? 😃
Kikirikííííííííí 😃

Ak by ti to vadilo, tak by si to napísal nejak takto:

Už ste v sebe kohúti??? 😞
Kikirikííííííííí 😞

Už ste v sebe kohúti??? 🙄
Kikirikííííííííí🙄

Už ste v sebe kohúti??? 👿
Kikirikííííííííí 👿

Ten rozdiel je snáď evidentný...
Viac sa k tomu vracať, vyjadrovať sa k tomu a zaťažovať tým čitateľov nebudem.

stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
23. 3. 2017, 12:27

Toto si vysvetľujem tak,že prvý pokus nevyšiel a znehodnocovať sa musí..😕
-s-

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Obrázek vložený uživatelem

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.