Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zdravím přátelé, protože se mi nepodařilo koupit v aukci srdíčkový groš, který tady nabízela Korunka, musel jsem si udělat radost a koupit tento kousek....má sice dírku, ale líbí se mi to, že je neořezaný...A jelikož se se ještě stále moc dobře neorentuju v typech.....prosím o názor....Díky
Obrázky:
Díky za určení....tento grošík mi nabídli v kamenném krámku, ze 600 na 500kč. To celkem ujde, ne? Jak říkáš, soumerná ražba, má chybičky, ale i tak tento tip nemám, tak jsem ho s váháním vzal....( ta írka mě fakt sere!!!!!! )
Jinak ten srdíčkový šel cca za 1086kč...nebo tak nějak.....Já jsem byl v práci, takže jsem hodil maximum a čekal......jak to dopadne....kdybych byl doma....tak bych zabojoval......
myslim, ze poskozeni je dobove. mozna nekdo nemel penezenku (teda mesec) a tak proste potreboval tu minci jen nejak umravnit, aby se nezakutalela. a bylo mu uprimne jedno, kde ji propenetruje.
Je pravda, ze pri na ten privesek to asi nebylo. Na druhou stranu to proderaveni (roztrepeni po prurazu) na licni strane vypada celkem cerstve - pri obehu mince by pravdepodobne doslo k zahlazeni, ne...i kdyz ten gros mohl byt pochopitelne ulozen kratce po probiti (resp. nalezen nekde pribity🙂 )...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.