Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
..kua 😲 😲 😲 tak koukám, že z domu nepůjde, až teď díky fotce jsem si něčeho všimla... ještě že jsem ho kvůli stavu nedala na Aukro 😲 Neřeknu čeho, snadno si všimnete také 😁
Žeby obrácené C v SECUNDUS? V Háskové je totiž tento typ XI h/1 pouze z normálním C.
Jinak mě nic jiného nenapadá 🙂
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
že má otočená některá písmena 😉
Reseni rebusu to asi nebude - spis dotaz - neni ten lev trochu pretoceny vuci opisu?
Nejblizsi typ mi prijde jako XI.h/1 ale je tam hodne odlisnosti. Nejprve lev - zda se mi ze levy mesicek spodni rady je vyrazen obracene. Dale jak jiz zminil Kacuro, dve pismena L a jedno A v licnim opise je vyrazeno obracene. A nakonec v rubnim opise chybi u rozdelovaciho znamenka hvezdicky vedle krizku a v licnim opise vedle krizku jsou navic dve tecky a to stale neni vsechno (pismena S). Takze odlisnosti a chyborazeb na jednu minci docela dost.
..jste tam toho našli ještě více, než já 😁 😁 😁 Na to, že mi ta mince v albu nějakou dobu už leží a chtěla jsem ji prodat, bylo tohle pro mne samotnou překvapení , takže i když je v šíleném stavu, zůstane doma 😁
..ještě dodatek, co se týká provedení lva- tam hodně zapracoval dvojráz, který je patrný hlavně na hlavě lva, proto i mohou mást ty měsíčky. Takže si k němu píšu pouze Xl. h/ chyboražba
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.