Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
23. 11. 2011
Ze zimního Berlína jeden zajímavější grošík typ Hásková XVII.a
Obrázky:
Zaregistrován
14. 9. 2019
Moc hezké. Ty dva křížky vedle sebe nebyly zrovna časté, je otázka zda to není skutečná varianta a/1 s tím, že se u těch patek posledního "s" stala v typologii chybka. Nebyla by první...
Zaregistrován
23. 12. 2010
Zdravím a poprosím o identifikaci Vladislava. Fotky jsou daleko od ideálu, ale bohužel nemám grošík k dispozici a tím pádem ani možnost vyrobit lepší. Když tak tuhle žádost ignorujte, možná se časem k lepším snímkům dostanu.. Díky.
Obrázky:
Zaregistrován
23. 12. 2010
Tak ještě dvě mizerné fotky, tohle už jsem fotil já, ale tady zaúřadoval obludný postprocesing ajfounů. Kdybyste někdo byl ochotný poskytnout Háskovou v pdf, určil bych si to sám..
Obrázky:
Zaregistrován
11. 2. 2016
Napiš mi mail akolita(a)seznam.cz pošlu ti tu haskovou
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
2. 10. 2014
Ad elsky: Zkusil bych XV.a/1.
Zaregistrován
23. 12. 2010
Venediger: Díky moc :-), touhle variantou začnu..
Zaregistrován
3. 2. 2014
Zdravím všechny,
prosba o potvrzení určení...
Je tohle Hásková I.b/4 ???
Díky.
W
Obrázky:
Zaregistrován
2. 10. 2014
Ad Wonka64: Dovolil bych si nesouhlasit. Podle fotek bych to sám viděl na II.a/7. Ten lev není nejstarší Vladislavův typ - alespoň tedy podle srovnání s obrázky v knížce o nálezu z Hostinného.
Zaregistrován
14. 9. 2019
Vybavuji si ho, byl na Auree dokonce popsaný jako typ XI... Posledně se jim to určování Vladislava obecně moc nedařilo.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.