Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
A teď mám tady jednoho Vladislava, kterého jsem vyhandloval od Jana322. Řekl bych, že celkem slušný kus, pěkně čitelný, neokrájený.....tímto prosím někoho ze znalejších......díky
Obrázky:
Hmmm...takže se dneska zase daří.......😞 Omlouvám se a beru zpět....já jsem si Honzo myslel, že ten druhý co máš, je ten určený a je pravda, že jsem si nijak zvlášť neprohlížel konec předchozí stránky....omlouvám se všem....
Bohuzel ten gros na predesle strance je dle mne urceny chybne. O rozdilech se jiz zminoval xjert01, ja jeste pridam odlisny tvar oddelene prave zadni nohy v miste prilehajicim k telu lva a chybejici jazyk. Tento Biggeruv (Januv) grosik bych urcil jako XIII.e/2 s tim ze lev nema zuby, W je nahore otevrene a posledni S ve jmene je take se striskou.
Prestoze tato podvarianta v Haskove uvedena neni tak se vyskytuje pomerne casto a i zde se jiz nekolikrat objevila.
Tak lidi...koukal jsem na to, procházel jsem nějaké staré příspěvky a asi mi nezbude nic jiného, než souhlasit.....zapíšu si XIII.e/2.....
Díky všem......😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.