Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

ba ba, pokud to bylo na mě, je to tak - php mi tak nějak uniká (moje znalosti psaní webu končí někde u html a totálního základu php) a bohužel se v současné době věnuji naprosto jiným věcem, které se bezpodmínečně musím naučit
Ale někdo tady psal o tom, že se dá sehnat již existující projekt. Bohužel já takovou možnost nemám.

Zdravím!
je možné zaslat vyplněnou ([přihlášk(http://www.cns1919.cz/Prihlaska.xls)) na moji korespondenční adresu (na vyžádání sdělím e-mailem) a obrnit se trpělivostí do konání ustavující schůze, neb až poté může pobočka přibírat nové členy. Členský příspěvek do ČNS je 450,- Kč za rok (v prvním roce navíc zápisné tuším 50,-). Zda bude nějaký příspěvek vybírat i pobočka by se mělo dohodnout na ustavující schůzi. Tolik asi k nejzákladnějším podmínkám, otázka aktivního přístupu k činnosti pobočky je individuální... Jediné na co bych rád upozornil je, že tato pobočka nebude fungovat jako zprostředkovatel a výdejna pammětních mincí😉 😈 jako většina tradičních poboček. Pobočka Pražské groše má za cíl sdružovat vážné zájemce o české mincovnictví vrcholného středověku - dobu grošovou a vytvářet především materiálovou základnu pro studium této doby a jejího mincovnictví...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.