Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
10. 6. 2006
No mne o to v podstate až tak veľmi nejde... Samozrejme by som s vami všetkými už rád bol čo najskôr, ale vyzerá to tak, že tam nebudem. Tak až neskôr...
Zaregistrován
7. 10. 2006
ale no tak kolego, vem si, že až budeme staří dědci, tak budeme říkat, jojo, vždyť já onehdá tu virtuálku zakládal .....😁
Zaregistrován
20. 7. 2007
ba ba, pokud to bylo na mě, je to tak - php mi tak nějak uniká (moje znalosti psaní webu končí někde u html a totálního základu php) a bohužel se v současné době věnuji naprosto jiným věcem, které se bezpodmínečně musím naučit
Ale někdo tady psal o tom, že se dá sehnat již existující projekt. Bohužel já takovou možnost nemám.
Zaregistrován
22. 4. 2007
Ale Archy, to nám nemůžeš udělat. Pokud je problém doprava, stačí se dostat do Ostravy a pak už tě můžu vzít autem!
Zaregistrován
10. 6. 2006
Normálne som o tom premýšľal, budem sa fakt snažiť prísť... uvidím...
Zaregistrován
9. 7. 2007
Jdu založit fórum ČNS, pob. Pražské groše... přijdete tam někdo?😋
Zaregistrován
7. 1. 2008
Dobrý den pánové :-), jsem tady nový a zaujala mě vaše virtuální pobočka. Skvělý nápad v dnešní době shonu a časové tísně. Blahopřeji Vám k úspěšnému založení pobočky. Chtěl bych se zeptat jaká je možnost stát se členem.
s pozdravem Václav:-)
Zaregistrován
9. 7. 2007
Zdravím!
je možné zaslat vyplněnou ([přihlášk(http://www.cns1919.cz/Prihlaska.xls)) na moji korespondenční adresu (na vyžádání sdělím e-mailem) a obrnit se trpělivostí do konání ustavující schůze, neb až poté může pobočka přibírat nové členy. Členský příspěvek do ČNS je 450,- Kč za rok (v prvním roce navíc zápisné tuším 50,-). Zda bude nějaký příspěvek vybírat i pobočka by se mělo dohodnout na ustavující schůzi. Tolik asi k nejzákladnějším podmínkám, otázka aktivního přístupu k činnosti pobočky je individuální... Jediné na co bych rád upozornil je, že tato pobočka nebude fungovat jako zprostředkovatel a výdejna pammětních mincí😉 😈 jako většina tradičních poboček. Pobočka Pražské groše má za cíl sdružovat vážné zájemce o české mincovnictví vrcholného středověku - dobu grošovou a vytvářet především materiálovou základnu pro studium této doby a jejího mincovnictví...
Zaregistrován
7. 1. 2008
Děkuji, přihlášku určitě zašlu :-). Jsem v tomto období pouze amatér a začátečník, ale nikdy není pozdě. Začínám s jedním grošíkem, který jsem dostal. A uchvátil mě, je to krásný pocit s nádechem naší historie.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Takéto slová všetci veľmi radi počujeme, vitaj do partie!😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.