Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Profilový obrázek
patason

Uživatel

Zaregistrován:
9. 7. 2007

#191 11. 9. 2007, 08:59

To All: Fotku doporučuji vložit do excelového formuláře a vytisknout s ním. Podpis ale musí být orig, takže Česká pošta to jistí. Pokud nemáte dva členy ČNS, kteří by vám přihlášku podepsali, posílejte na mojí adresu, potřebné zařídím.
Texty na web - já s vypětím všech sil teď zvládám ten návrh na zřízení pobočky a související jednání. Až budu přestěhovanej a zařízenej, můžu něco vymyslet, nebo pokud někdo vymyslí dřív, pomůžu pokrotit:-) Texty ke grošovému období můžete převzít z mojí kapitoly Numismatika k CD ROMu Bělina - Čornej: Dějiny zemí Koruny české - pokud někdo máte. Pokud né, pokusím se najít a dodám... Až budou finální texty - hlavně ty úvodní (kdo jsme, co nabízíme atd.) stálo by za to zařídit ten translate, abychom se otevřeli i zahraničí...
Co to uzavřené fórum jen pro členy? Bude to fungovat? Záležitosti kolem grošů můžeme řešit veřejně, ale jsou i důvěrné záležitosti z činnosti ČNS k řešení, tak abychom se nemuseli omezovat jen na e-maily (krajní způsob?)...

Profilový obrázek
Topa77

Uživatel

Zaregistrován:
22. 4. 2007

#192 11. 9. 2007, 16:26

Já bych byl pro veřejnou i neveřejnou část fóra. Věci kolem grošů určitě veřejně, osvěta je osvěta🙂 spolkové věci či osobní vzkazy zase jen pro "vyvolené" S tou www stránkou není třeba spěchat, chudák Patason toho má teď dost, zvlášť když teď bude navíc lítat na poštu pro doporučené dopisy s přihláškami 😉

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#193 11. 9. 2007, 19:07

Tom mi to zobral z úst. Nepredpokladám že sa chystáme hneď pomrieť, takže trochu času asi máme. Patason, daj si pauzu a porob si svoje veci.

Profilový obrázek
PEHU_

Uživatel

Zaregistrován:
20. 7. 2007

#194 11. 9. 2007, 21:58

To Topa a Archy: já přeci neříkám, že se vše musí stát hned. Taky neříkám, že vše musí být psáno rukou Patasona. Jen jsem si myslel, že by bylo dobré, kdyby se vytvořil seznam námětů, které chceme postupně dát na stránky a každý z nás by si nějaké téma zval za své.

Co se týče fóra - určitě souhlas s tím co píše TOPA - jedno veřejné a myslím si, že toto stávající je perfektní a druhé na stránkách uzavřené pod heslem.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#195 16. 9. 2007, 17:35

PEHU:nejak som nepochopil zmysel uzavretého fóra?😠 Neviem uzavreté fórum bude preberať jaký okruh problémou? 😎

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#196 16. 9. 2007, 17:51

Interné záležitosti pobočky Pražské groše. Už to tu bolo spomínané.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#197 16. 9. 2007, 18:08

To Archypov:to som pochopil.Neviem čo môžu obsahovať?😞 Problém falz,cena,vedecké bádanie,príprava predaja.Pokiaľ sa pozrem na diskusiu na tému Pražské Groše,tak fandovia okomentujú okamžite nový kúsok pokiaľ sa predáva na Aukre.Interné informácie sa prediskutujú pokiaľ pobočka bude mať svoje stretnutie a citlivé informácie sa vymenia mailom.Poprosím o dovysvetlenie,taktieš je možné,že pozerám z iného uhla pohľadu.😲

Profilový obrázek
vladik

Uživatel

Zaregistrován:
8. 10. 2006

#198 16. 9. 2007, 18:51

No právě že naše střetnutí budou hlavně na netu. Maily se ztrácí, nechtěně mažou, špatně hledají a takhle bude přehled ( věci ohledně naší organizace, výročních sjezdů, kárných komisí a vylučování členů😈 atd. nemusejí nikoho zajímat). Myslím tedy já a s uzavřeným fórem souhlasím.
Můžem taky pomlouvat ty co zbírají FJI nebo německo atd. šťourů je tady dost 😁 😁

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#199 16. 9. 2007, 19:01

No konečne teplé ľudské slovo ktorému som komletne nehovorím,že kompetentne porozumel.😲

Profilový obrázek
patason

Uživatel

Zaregistrován:
9. 7. 2007

#200 20. 9. 2007, 11:18

Ahoj všem! Dneska držte palce, jedu s návrhem na zřízení pobočky Pražské groše do Phy na Výbor společnosti.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.