Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

no myslím, že s tím vydáváním dost předbíháme😉 ještě není ani organizace a vy už takto konkretizujete něco, co je jen v dlouhodobém plánu😉 kniha, pokud nějaká bude, bude jistě připravována hooodně dlouho, proto by měla být ta databáze pro členy na webu, aby se mohli zatím orientovat podle ní a aby se tím pak vyhraňovali jednotlivé typy atd. tak to vidí kacuro😃

jinak ještě k těm poplatkům, myslím si, že ta tisícovka je v pořádku, vždyť to není ani 100,- měsíčně, když si vezmeme současnou cenu grošů, tak je jistě nesbírají lidé sociálně slabí ... tou výši se zabrání i vstupu lidem, kteří to nemyslí vážně, a chtějí jen tak koukat na sbírky ostatních, také by to mohlo odradit lidi, kteří groše nesbírají a chtějí se jen pohodlně stát členy ČNS ze židle u PC atd.

Ahoj všem! Já to tu čtu - semo tamo - ale nestíhám reagovat, neb nemám doma internet (a než se přestěhuju, mít nebudu) a v práci to nejde... Ale stihnul jsem to probrat s předsedou ČNS dr. Maškem, který byl naší myšlenkou doslova nadšen, takže máme jeho plnou podporu. Teď v sobotu budu jednat o možnosti sídla pobočky na adrese Kutná Hora - Hrádek (České muzeum stříbra). Ve Vlašském dvoře to je "politicky neprůchodné" neb tam panuje mezi VD a ČMS (Hrádkem) nějaká nevraživost či co... do toho se nehodlám vměšovat a faktem je, že v ČMS mají lepší numismatickou expozici - profesionálnější co se numismatiky týká - ve Vl. dvoře je spíš kladený důraz na arhitekturu expozice než na obsah... si myslím... A dál k pobočce - mám už i členy ustavujícího výboru - členy ČNS, po založení pobočky změníme podle tady domluveného obsazení. BTW: Máme už toho revizáka? Pokud ne, možná bych měl... Zdravím! Pat.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.