Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Tak jsem dneska mluvil s jedním auditorem o změnách v účtu pro neziskovky. Určitě budeme muset vést podvojný účto. Změn oproti firmám je tam docela dost a to i v daňové oblasti. Pokud by se našel někdo, kdo s tím již má nějaké zkušenosti, bylo by to dobré. V naprostý nouzi bych se toho ujal a naučil se to, ale jak říkám, pokud se najde někdo, kdo to zná, budu rád. Jinak SW na účtování seženu. Jo a co se týče sídla - pokud by to byla Kutná Hora, tak by to chtělo někoho v blízkosti, kdo tam podá i přiznání - přece jen to tam mám docela daleko.

No jako docela dobry, hned me tam zlanarili na nejakou SW praci🙂
Veskere prihlasovani slo docela dobre, hned vsechno, a to jsem jeste nebyl vlastne ani clenem. Mluvil jsem tam dohromady asi se trema lidma, drazitel, sef, a pak jeste dva lidi co mi udelali rucitele a vsichni docela sympaticky. Taky byl docela dobrej dedula, co uz skoro ani nevidi, a neslysi, ale sbira mince s tematem kone a ptal se kdekoho jestli neco nemaj ... vsechna cest v jeho veku. Asi mu neco privezu.
Chvili jsem koukal na aukci a to byla taky dobra akce, zadny cavyky, a jedem, polozka c 125, nasledoval popis a pak uz jen: dva, ctyry, sest, osm, deset, ... za dvacet pro cislo 19 ... ale bylo tam par lidi, konkretne dva, a ty asi jeli na preprodej, pac tam pulce lidi dost zvysovali cenu, malokdy prohrali, ledaze jeli proti sobe🙂 nebo proti sberateli ktery to proste chtel
Jinak koho zajima literatura, tak bych doporucil zajit na pristi aukci, tusim ze devateho zari, asi tam bude par zajimavosti.
Spořiti se dá i z mála, jen začni a vytrvej!

Tak nám trochu utichla snaha o založení virtuální pobočky.
Je nás zatím 10. Pojďme domluvit další postup. Trochu jsem upravil shrnutí od kacura.
kacuro napsal/a:
Ještě se tedy musí dorozdělit ty funkce🙂 takže zatím se nabídli tyto možnosti:
předseda: patason
místopředseda: kacuro
revizní komise: ???
hospodář: PEHU
takže pokud má někdo touhu být revizní komise, nechť se zde přihlásí🙂 ještě chybí minimálně jeden člobrda
k projektu se zatím hlásí celkem 10 lidí: (pořadí dle toho, jak jste se ozývali):
1, patason
2, kacuro
3, Archypov
4, PEHU
5, pavelgregor
6, krtek
7, Topa77
8, vladik
9, grofik
- vassilij
pokud bychom si zřídili nový web, je zatím volná doména prazskegrose.cz.
to pavelgregor: jestli jsem pochopil správně jsi vývojář (nebo alespoň člověk programující něco s dbf) - šel by jsi i do webu?

Zkouším vymyslet, jak to zařídit. Abych pravdu řek, WEB mi nic neříká. Na databázi intenzivně pracuji. Zkoušel jsem nějaké databázové prostředí vhodné pro WEB, ale to je na delší dobu.
Na to asi založíme jiné téma, Aby se to nemíchalo s věcmi okolo pobočky.
Jdu ho založit. Asi pod literaturou.

no mám za to, že se to hýbe, já místopředseda být nemůžu, nejsem totiž ještě členem ČNS, patason slíbil, že sežene lidi a připraví ten přípravný výbor, nebo jak se to jmenuje, aby se mohla udělat registrace u ČNS .... víc zatím dělat nemůžeme, leda by PC maniaci odsud začali připravovat ten web s databází😉

tož já jako naprostý amatér v oblasti webu umím stránky pouze takovéto kvality
http://prazskygros.hunarovi.com/
určitě ale mezi náma bude někdo lepší

PEHU_ napsal/a:
tož já jako naprostý amatér v oblasti webu umím stránky pouze takovéto kvality
http://prazskygros.hunarovi.com/
určitě ale mezi náma bude někdo lepší
Myslím, že by to docela stačilo😋
Ti dva členové už jsou domluvení... Připravím návrh na vznik nové pobočky a předložím ho na nejbližším zasedání Výboru ČNS (tuším, že bude hned v září). Do té doby ale potřebujeme mít plně obsazený budoucí výbor pobočky, takže chybí ještě ta revizní komise. Do výboru nemusí být nominovaní jen stávající členové ČNS - předpokládá se, že po ustavení pobočky se dosavadní nečlenové stanou členy, což jistě stihnou ještě před ustavující schůzí a vše bude OK...😋

Pokud by to stačilo, kdo se ujme textů? Na vyzkoušení přihlášení funguje jméno test. Diskuze se odkazuje sem - doufám že to autorovi nevadí.
Vyhovuje menu, nebo má být tříděno jinak? Chybí v něm něco?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.