Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Pochybuju - budouu se bát, aby u nich neměla sídlo nějaká organizace, která nadělá dluhy a zmizí. To by je taky mohl navštívit exekutor a třeba zabavit pregéřskou stolici nebo expozici českého mincovnictví, ale třeba by pak byla nějaká zajímavá soudní dražba😋 😆 😈

Něco málo z antiky jsem si pořídil, byla malá aukce - PG bohužel nic. BTW každou třetí sobotu v měsící je malá aukce. Každou první výměnná schůzka nebo přednáška. Pobočka v HK je tuším druhá největší po praze.
Pecunia non olet
http://moneta-augusta.net/

Jojo, vím, Hradecká pobočka patří k těm největším a nejaktivnějším. Na schůzce jsem sice nikdy nebyl, ale na aukci ano a znám z HK pár fct dobrých lidí, kteří nejen sbírají, eventuelně píšou, ale hlavně se organizačně angažujou. Pak to jde...😎 Kdyby to tak chtělo být všude.🙄

Pánové, nečetl jsem z nedostatku času úplně všechny příspěvky, ale hlásím se taky. Kdyby se chtělo, nebránil bych se rozšíření oboru bohemika ještě o české, moravské a slezské mince tolarového údobí, ale to nechám na uvážení. A k tomu sbírání česých mincí v zahraničí - často je kupují češi - z vlastní zkušenosti - a pak je často prodávají u nás. Třeba když jsem byl posledně u Raucha, tak tam čechů byla minimálně 1/3
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.