Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

přátelé, otevírám tímto nové téma, které má za úkol pokusit se společnými silami rozjet projekt virtuální pobočky ČNS - bohemika. prosím pouze o konstruktivní nápady a myšlenky (jakožto šprýmař se rovněž pokusím být alespoň chvíli vážný😃 a nežertovat😉) popřemýšlejte o tomto prvotním nápadu kolegy patasona:
Vracím se k té myšlence, která tu byla přednedávnem, spíš asi v recesi nadhozena: Pojďte založit "virtuální pobočku ČNS - Pražské groše". Provedeme registraci u ČNS, ustavíme výbor pobočky, který bude vyřizovat nutnou agendu, náklady na činnost budeme mít minimální, neb nepotřebujeme prostory pro schůzky, no a výroční členskou schůzi - která je nutná, pač je to nejvyšší orgán pobočky, který rozhoduje o hospodaření, etc., uskutečníme jednou za rok v Kutné Hoře Je to trochu bláznivé, ale myslím, že né nereálné. Členství by nám dalo možnost účasti na aukcích ČNS, tady na fóru stejně všichni trávíme hafa času, takže diskuse může být v rámci fóra a "členský časopis pobočky" můžeme vydávat na webu tak, že k němu budou mít přístup jen členové klubu (heslo), ostatním budou přístupné jen náhledy, aby se nalákali další členové. Myslím, že bychom měli reálnou šanci stát se jednou z nejsilnějších poboček ČNS, no a časem, pokud by se našlo dost lidí a materiálu, bychom mohli třeba i udělat reálnou aukci:-)

první otázka, která mě k tématu napadá je, zda by to mohlo fungovat zde na fóru jako nějaká samostatná sekce, do níž bude přístup jen přes jméno a heslo, s tím, že nový členové se budou muset jakožto čekatelé o členství přihlásit (záleží samozřejmě na ZJ jestli by nám to umožnil), nebo tu schůzovat normálně veřejně, nebo za tímto účelem vytvořit nový web?
nemám s organizací takovýchto projektů žádné zkušenosti, ale patason, jakožto předseda jedné z poboček ČNS jistě ví, jak to chodí. kolik je tedy zapotřebí lidí, aby se obsadili všechny nutné "funkce" a aby byla šance k zaregistrování pod ČNS??

bohemika.cz je již obsazená ale eu či com je volná
Popravdě vývojáře jsem dělal před hodně lety a na jiných platformách než se používají teď. Moderní záležitosti mi již unikají a to hlavně díky pracovnímu vytížení. Jednodušší web napsal lze ale se složitějším je to už horší. Určitě bych mohl podílet se na správě.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.