Dobré ráno,
získal jsem poměrně rozsáhlou sbírku poštovních známek a starých dopisů od svých prarodičů.
Už jsem si poměrně dost o filatelii načetl. Postupně se sbírkou prokousávám, učím se známky podle katalogů poznat a alespoň v rámci možností a svých dosavadních dovedností ohodnotit, ať vím, co vlastně v jednotlivých albech mám. Určitě bych také velmi rád získal názor odborníků. Co si o této sbírce myslíte?
Nahrál jsem ji celou na google disk, níže posílám odkaz. Pokud by s ním byly jakékoliv problémy nebo pokud byste preferovali jiný způsob sdílení, určitě není problém.
https://drive.google.com/drive/folders/1F88vj77drMxsGHaqqdHa9aYZLP5REOJ0?usp=sharing
Děkuji vám za čas.
Dobrý den
zkusmo jsem stahoval rakousko a čsr, ale první snímky hřbety knih a trochu trvá, než se spustí antivirová ochrana a snímek se stáhne. Dále jsem nešel, spíše bych doporučoval využít rajče, kde se vám ihned zobrazuje vše.
Pak jsem stáhnul USA, což je lepší, protože se stáhne zip a více fotek. Ale taky mi trvalo dost dlouho, než jsem přesvědčil PC, že si nechci koupit zipovavací program a tak.
Ale k věci, sbírka USA je nahodilé seskupení ražených známek, i jako celek zanedbatelné hodnoty. Ale hodnotím jenb co jsem viděl. Stahovat další už nebudu.
s pozdravem a přáním úspěchu v pátrání
Dobré odpoledne, děkuji za zpětnou vazbu.
Nahrál jsem vám sbírku také na rajče:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.