http://www.postoveznamky.sk/podujatie.php?podujatie_id=113
Byl tam někdo z vás? Stojí to za to pro sběratele bankovek?
Sbírám mince a bankovky, do Brna jsem v pátek blbec jel, nalákal mne název "Veletržní setkání sběratelů", (již čtvrté v řadě), čekal jsem to něco menšího jako je Sběratel v Praze, cestoval jsem tam a zpátky 300 km, den v prd...., totální propadák !!!!!, malinký sál, stolky v předsálí a chodbě, vše strašně namačkané, ale hlavně !!!!! tam bylo cca 98% filatelistů a sběratelů pohlednic. Stolky s mincemi či bankovkami jsem napočítal celkem 3 (!!!), kde nebylo co koupit, buď šrot nebo předražené. Zkrátka každý blešák tuto veleakci strčí někam. Mělo mne to blbce napadnout, když to pořádá Klub filatelistů................(PS: nic proti nim nemám), ´hlavně že byl krásný den, svítilo sluníčko.............., ´máte někdo lepší zkušenosti ????
Byl jsem na předchozích dvou ročnících... ze středověku tam snad nic nikdy nic nebylo... Koupil jsem si tam kdysi pár obyčejných bankovek a mincí, ale letos jsem upřímně rád, že jsem tam ani nebyl😃 Nevím, jestli všichni starší prodejci co tam chodili už umřeli, nebo to opravdu nechápu...
To už je víc numismatiků na Bleším trhu v Ostravě, co se koná každý měsíc....🙂 Tam člověk alespoň něco vždycky sežene...
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.