Tak jsem dnes absolvoval návštěvu Sběratele. Při cestě tam 5 km kolona hořelo auto na D1 před Prahou.V objektu šílený vzduch, občerstvení velmi mizerné, nebylo si ani na chvilku kam sednout. Ještě , že aspoň osvědčení prodejci nezklamali. / Kohout,Karasiewicz,Holna, Veselý,Klim/. Osobně mě potěšilo setkání s Rihavem, a JHKR,. Takže bankovky zajímavé, prostředí a organizace velmi slabá. Nezávidím prodejcům, kteří tam musí strávit 3 dny.
trava: jen poznámka k té dopravě - já jsem jel nejspíš o hodinu později a pro změnu byla 5 km kolona už 20 km před Prahou.. jen kvůli svedení 3 pruhů do dvou, po desáté hodině.. docela masakr, jeli jsme to skoro půl hodiny. A kdyby člověk dal horentní jízdné za vlak, tak určitě bude nějaký problém na trati🙂
Tak to se docela divím, já jel po D1 na Prahu kolem 11 hod. a dálnice byla průjezdná plnou rychlostí🙂.
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
Ano, i já to beru jako společenskou událost, pokecali jsme si , pivo sice nic moc, kořalky pomálu, na druhou stranu i pěkné bankovky ( D, IT, PL, F) jsem viděl v hrabačce po dvacetikoruně , bohužel jsem byl / i když jsem byl na sále v 8:00 / všude pozdě... , ti od kterých jsem loni nejvíc nakupoval / francouzi, maďaři, Marin z Makedonie / se letos nějak nedostavili . Na ostatní snad člověk ani nemusí mít veletrh, uvidí to za týden na aukci ČSN Praha.
Bohužel jsem nebyl téměř schopen si jít sednout s kolegy a pokecat. Za prvé jsem měl těžký kufřík, / dva Bajery pro kolegy ze Slovenska, jeden můj, plus album na bankovky/. Přes to všechno přehozenou bundu, jinak bych v ní asi zdechl, no a ku všemu k použití pouze jedna ruka, druhá vážně zraněna. Takže i prohlížení a vybírání zboží celkem nářez. Doufám, že to příště doženu/ sednout si a pokecat/.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.