Dá se tam něco rozumně koupit, nebo je to v důsledku cen stolů předražené (ve srovnání třeba s eBay)? Uvažoval jsem, že bych na poslední den (tj. dnes) přijel, protože mám volnou vstupenku ale nevím, jestli by to stálo za cestu přes půl republiky. Jde mi hlavně o bankovky a mince řekněme posl. půlstoletí. Nebo se tam naopak dá rozumně prodat (lépe, než třeba v kamenných obchodech), protože tam to obratem draze prodají (že bych se zbavil přebytků)? Jaké jsou vaše zkušenosti?
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
To byl fofr.Pořizovací cena 50 Kč jsem zvědavý za kolik bude konečná cena.
https://aukro.cz/0-euro-bankovka-praha-prvni-ceska-top-cislo-1112-6934075789
já už tam sice minimálně 3 roky nebyl, ale novodobých bankovek tam vždy mají relativně dost. V hrabárně by sis určitě něco vybral. Nicméně je otázka, zda se ti vyplatí jet kvůli tomu přes půl republiky 😕
Ono taky občas není k zahození udržovat společenský styk. Člověk občas potká lidi, který třeba pár let neviděl. Anebo se s někým seznámí.
A den volna, kdy mi všichni a všechno mohou vlézt na záda, taky není k zahození. Doma to takto možné není.😎
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.