Jístě, návštěva banky v ČLR...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

tak samozrejme, sezenes ho i v CR, dej si na google vyhledat treba:
kde koupit cinsky juan
urcite to maji i nektere nase banky, ale obvykle pisou:
Upozornění na směnu měny čínský juan. Určité směnárny, banky nezaručují, že bude možné na libovolné pobočce této banky provést výměnu čínského juanu v daném objemu. Doporučujeme proto se nejprve o možnosti výměny valut informovat telefonicky či emailem.

no při nákupu u nás asi moc šancí na UNC 1x vždy od nominálu mít asi nebude...(a pochybuje že chce oběhovky)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

a na ebayi ses dival?,tam jich jsou kupu : http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=1 yuan&_osacat=8008&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X1 yuan 1999&_nkw=1 yuan 1999&_sacat=8008

Ale ano, chci oběhovky🙂 jednak proto, že mě, na rozdíl od ostatních sběratelů, oběhovky tolik nevadí a jednak proto, že za tu cenu za jakou je koupím se dají kdykoli a okamžitě prodat, jen s minimální ztrátou. Chtěl bych prostě investovat do yuanu, to je běžné, ale jako správný notafil nechci devizy, ale valuty🙂 Bohužel je moje zkušenost taková, že valuty už se v ČR nedají sehnat. Chtěl jsem se tedy jen ujistit. Nabízela je jen Raiffeisenbank, která už je nenabízí (volal jsem) a pak ještě jedna mimopražská firma, ta ale nabízí valuty jen ve větším množství a z Kladna do Liberce kvůli tomu nepojedu.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.