Tenhle druh vah má sice běžně odečet dílku 0.01g ale přesnost jen 0.1/0.2g. To je to s čím se musí počítat. Ono je jedno jestli váha stojí 200Kč nebo 20000Kč. Střeva mají "stejná": piezoelektrické krystaly a můstek. A další věc kterou lidé nedodržují, je správný postup užívání.
BTW, rozdíl mezi odečtem dílku a přesností se učil už za mého "mládí" někdy v 6. nebo 7. třídě (možná i dřív).
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.

jojo, tak to bude 😐
ono není nad výhodně koupený padělek mince, hlavně když má na té čínské levné váze správnou hmotnost jak potřebuji dle literatury, realita je vedlejší...😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Takze bez ohledu, kolik mince vazi, aj tak bude ukazovat 3,49-3,50g???😃
No myslim, ze slecna chce priatelovi spravit radost a na mince zo sveta to bude stacit na zaciatok aj za tych 6€. Ako pise tocomabyt kazdy zoberie najprv lacnejsie a potom mu to po case stacit mozno nebude...No nie stale plati pravidlo, ze za malo penazi, vela muziky😃
satestsat12@gmail.com

asi tak nejako .. dakujem za presnejsie objasnenie 😉 🙂

moja logika je fajn .. nemyslela som to tak ze ked ju pouzije len obcas ze nemusi byt kvalitna .. myslela som to tak ze nepotrebuje extra special odvazit na posledny miligram. Preto si myslim ze na zaciatok mu staci aj vaha ktora je dobra ale nestoji cely majetok kedze mu kupujem aj inu vybavu na mince. A radsej mu kupim za 40 e mince ako vahu.
Preto som dala aj link na tu vahu ci mi vie niekto poradit ci nema nahodou skusenosti s tou vahou alebo ci by mi nevedel povedat ci ta vaha moze byt celkom dobra. Sú aj lacne veci a sú kvalitne. "Mudre rady" o logike nepotrebujem chcela som len nazor skuseneho numizmatika na tu vahu co som dala odkaz.

Dakujem🙂 takuto nejaku radu som potrebovala 😉

presne🙂 chcem mu urobit radost na vianoce .. chcem mu dat vahu kufrik aj s tymi doskami a led lupu.

On to myslel dobre. Upozornil na to, ze pokud se bude vas pritel tomu chtit venovat vazneji, stejne bude potrebovat poradnou vahu.
Kdyz uz levnou vahu, mozna bych si vybral nejakou ne do 200g ale jen do 50g, co ma ale presnost 0.01g. Tam je sance, ze bude na desetiny gramu vazit jakstaks presne. Vetsina minci je stejne jen do 20-30g.

:mrgreen:
Ty jsi totiž jako většina žen nečekala ani tak radu jako schválení.
Podobně jako když se ptá manželka manžela na názor na nové šaty.
Ve skutečnosti nechce slyšet jeho názor ale to jak jí sluší a že v nich má malý zadek.🙄
Tvůj přítel bude mít radost z každé váhy protože mu tím dáváš na jevo že podporuješ jeho hoby a to je k nezaplacení.😉
Jinak váha do 50g asi opravdu stačí, málokterá mince má víc než 35 g.
Přeju veselé Vánoce.😋
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.