Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

korunka

Uživatel
#871 - 10. 4. 2009, 13:52

kacuro- tak to ti tedy děkuji.
Když jsem otevřela tu stránku, slovo Browse jsem našla na jiné stránce. Když jsem to zmačkla a vybrala obrázek, jeho jméno se objevilo v tom řádku u toho tlačítka. Jenže to bylo vše. Obrázek nikde a ta tabulka na zadání těch dalších věcí také nikde. No a když jsem ji opět našla, tak byla prázdná. Tak nevím. Asi na tom budu hůře, jak ta mentálně postižená batolata :-((

kacuro

Uživatel
#872 - 10. 4. 2009, 14:16

tak to opravdu nechápu, na stránce http://imagevenue.com/ mám všechna potřebná tlačítka, co potřebuji k nahrání fotky 😃

korunka

Uživatel
#873 - 10. 4. 2009, 18:35

kacuro- také jsem z toho mimo. Buď to dělám špatně, nebo je háček někde jinde. Když se totiž v místní knihovně pouští internet, začne to hlásit:"...Aplikace internet Explorer je aktuálně spoštěna s nastavením, kdy jsou doplňky zakázané..." Nemůže být tedy háček v tom nastavení? Pokud jo, pak mám asi smůlu. :-((

oliver

Profilový obrázek
Moderátor
#874 - 10. 4. 2009, 21:03

korunko, otevri imagevenue, zmackni klavesu "Printscreen", potom otevri Word a zmackni CTRL+V. Word uloz a posli. Uvidime hned, kde je zakopanej pudl...

oliver

Profilový obrázek
Moderátor
#875 - 10. 4. 2009, 21:10

mam tu takovyho mrzacka... ze nepujde urcit nijak presne me je jasny, ale vite, jak me to jde s tema prvnima Vaclavama IV. (jesli to teda vubec je), tak se radsi ptam, jesli sem zas nevykouzlil nakej blbej nazor...

korunu bych videl na typ IV. lva si vybrat neumim...

Archypov

Moderátor
#876 - 10. 4. 2009, 22:48

To Oliver: Toto moje uletenie tiež ber s rezervou, ale vyskúšam. Koruna vôbec nemusí byť typ IV., aj keď chápem, nakoľko sa nezorširuje smerom nahor nejako evidentne, skôr by som povedal že sa jedná o starší typ. Lístky ľalií sa mi nezadajú také okrúhle ako na type IV., navyše perla na vrchole strednej ľalie je určite na stopke, čiže korunu IV. to vylučuje. Pozorujeme aj perlu na stopke pri type IV., ale tam sa jedná o dotiahnuté varianty. Ja predpokladám že sa jedná skutočne o typ koruny II. s menšími perlami na rozoklaných stopkách. Už som tieto koruny videl v dvoch nálezoch, boli mierne deformované, že skutočne vyzerali ako valec a evidentne sa dohora nerozširovali.
Písmo a rozdeľovacie rubné znamienko nám veľa nepovedia, ale leva by som videl kľudne na typ V. Škoda že nie ej vidieť tvar koruny leva, stavil by som sa, že tam budú iba tri výstupky podobné bastiónom. 😉
Takže predpokladám typ Hána V., ale bližšie asi nie...

llibor

Uživatel
#877 - 10. 4. 2009, 23:04

Ty jsi se dnes rozjel. Mohl bys mě jen postrčit, proč vidíš lva jako V? Nic tam z něho nevidím. Tu korunu bych tam asi viděl, ale lva nevím.

😉 😉 😉

Archypov

Moderátor
#878 - 10. 4. 2009, 23:18

Prečo vidím leva ako typ V.? Typ I. až III. to určite nie je, je to úplne iné prevedenie, tento má hrubšie mesiačiky, veľmi malú prednú pravú tlapu a charakteristickú tlapu ľavú zadnú. Mohol by to teoreticky ešte byť lev IV., majú veľmi veľa spoločného, ale zdá sa mi, že tento má rovnú spodnú čeľusť, pri type IV. je zakrivená dohora. Typ VI. to už nebude, tí levi sú detailne prepracovaní (myslím rytecky, nie pracovne... 😉), predná tlapa je už väčšia a lev celkovo pôsobí štíhlejším dojmom a vyzerá prehnutý dozadu, akoby dostal do ľadvín kopanec. 😲 😈 Lev VI. mne osobne pripomína podľa proporcií a postavenia skôr malého leva na grošoch Václava II. a Jána Luxemburského (ale to je iba môj postreh, nerehocte sa... 😁 ). Typ VII. a vyššie to už nie je, títo levi majú už úplne spojenú ľavú prednú a ľavú zadnú tlapu, podľa toho sa dá ľahko identifikovať mladšia razba. Čiže mne osobne to pripadá ako lev typu V., ale istotu samozrejme nemám.

oliver

Profilový obrázek
Moderátor
#879 - 10. 4. 2009, 23:23

no ja to presne chapu... proto si neumim vybrat... 😁 😁 😁

Archypov

Moderátor
#880 - 10. 4. 2009, 23:25

Vyber si typ V., dobre urobíš kamarát... 😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.