Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
mince je dost setřelá zrovna v důležitých místech, takže na bližší určování si netroufám ...
co se týká toho N, myslím, že to nebude žádná zvláštnost, buď bylo N vyřezáno dost úzké a zanešením nebo opotřebením razidla z toho vyšel takový pasvil, nebo je tam opravdu jen jedna nožička, opět chybou řezače želez, který se při práci trochu zapomněl ... ostatní písmena jsou také jen"deformována" opotřebením razidla a oběhem ...
korunko, to mas tak starej digital nebo ho mas jen blbe nastavenej? ta fotka by byla ok, ale lepsi rozliseni by bylo VICE nez vhodne...
pokud se poperes s timto problemem, tak se dostanes o nekolik trid pred misu... fotka je jinak slusna...
To Korunka : musím uznat,že je to N vážně zvláštní,mám jeden groš od Václava s něčím podobným,zkusím ti to zítra přeposlat na mail.
to korunka
podle mne je tvůj groš méně běžná varianta nejběžnějšího typu
- tedy H XIV. a
blíže už asi určit nepůjde právě pro defekt písmene N
koruna bude číslo 5 s volnými lístky mezi liliemi a tahle koruna je právě u H XIV. a
oliver- nevěděla jsem, v jakém rozlišení jdou na internetu ukládat fotky, tak jsem raději zvolila to nejmenší rozlišení ;-)
- jinak děkuji za přibližné určení. Myslela jsem si, že je to jedna z prvních čtrnáctek, ale určování korun mi zatím dělá problémy. Připadají mi všechny stejné :-). Také jsem si myslela, že koruna číslo pět má trošku jiné postraní lilie v horní části koruny. Takže pokud si to myslí většina z vás, tak si tam tu XIV.a ráda napíšu.
tak priste ciste jednoduse: "cim vetsi tim vetsi" 😈 😈 😈 (...a lepsi)
s tou XIV. a bych souhlasil ...
..jasné, příště čím větší, tím větší 😁 😁 😁
Jinak se ještě budu muset naučit to ukládání fotek. Návody už jsem viděla, ale já se obávám, že dokud to na vlastní oči neuvidím, jak se to dělá, tak to nepochopím 😞 😞 No uvidíme. až budu mít zase něco zajímavého, tak to opět zkusím 😉
nedělej si srandu, vždyť je to podle toho návodu jak pro mentálně postižená batolata 😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.